Fudbal Pripreme

Krila Sovjetov i Radnički testiraju Budućnost

Budućnost će imati još dvije provjere u Staroj Pazovi.

„Plavi“ će u subotu od 18.00 časova igrati protiv finaliste Kupa Rusije i ekipe koja se dominantno plasirala u rusku elitu Krila Sovjetov, dok će istog dana od 20.30 sati sparingovati sa Radničkim iz Kragujevca koji se takođe dominantno plasirao u najkvalitatnije takmičenje Srbije.

Tako će šef stručnog štaba Mladen Milinković na djelu da vidi sve igrače koje je poveo na pripreme.

„Tako će svi igrači da dobiju priliku da odigraju po 90 minuta, a nakon te dvije utakmice možemo da pričamo o kompletnom utisku“, rekao je 53-godišnji Lozničanin.

„Krila su odlična ekipa, po nekom mom razmišljanju imaju veći kvalitet nego Helsinki koji nas čeka u Evropi. Tim iz Samare je čvrst, jak, dominantan je bio u Drugoj ligi, mogao je vrlo lako da završi u Evropi da je osvojio Kup. Uostalom, igrali smo sa njima u Antaliji i uvjerili se u njihovu snagu“, vraća Milinković film na zimske pripreme kada je naš podmlađeni sastav izgubio 2:0 od praktično startnih 11 ekipe Krila Sovjetov.

„I sa Radničkim nas čeka dobar meč, to je novi superligaš koji ima ozbiljne ambicije“.

Podgoričkom timu će pomenute dvije utakmice u subotu biti posljednje pred utakmice sa Helsinkijem u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona – prvi meč protiv prvaka Finske igramo na strani 6. jula od 18.00 časova, dok je revanš na programu 13. jula pod Goricom od 20.30 časova.

Plavi su u dosadašnjem dijelu pripremnog perioda odigrali tri utakmice – savladali OFK Nikšić (9:2), remizirali sa Vlaznijom, a juče izgubili od Voždovca (1:0).

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KIN
Gost
KIN

Budućnost zaista radi ozbiljan posao!

Send this to a friend