Fudbal

Krstajić saopštio spisak sa 27 imena

Mladen Krstajić

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić objavio je spisak od 27 igrača s kojima će početi pripreme za predstojeće Svjetsko prvenstvo.

Najkasnije do 4. juna Krstajić će u sjedište Fife morati da pošalje i konačnu listu od 23 fudbalera koji će zadužiti opremu “orlova” na Mundijalu u Rusiji.

“Nije bilo lako, ali ponosan sam na stručni štab jer smo iscrpno radili i ponosan sam na izbor koji smo napravili i za koji sam ja odgovoran. Treba da podržimo momke koji su izborili kvalifikacije i obavili veliki posao. Treba da im damo podršku, oni su najbolji koje imamo. Nažalost nisu na spisku svi igrači koji su iznijeli veliki dio kvalifikacija. Na nama je bilo da presječemo”, kazao je Krstajić.

Na spisku su:

GOLMANI: Vladimir Stojković (Partizan), Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Aleksandar Jovanović (Orhus)

ODBRANA: Antonio Rukavina (Viljareal), Branislav Ivanović (Zenit), Duško Tošić (Gvandžou R&F), Aleksandar Kolarov (Roma), Nikola Milenković (Fiorentina), Milan Rodić (Crvena zvezda), Uroš Spajić (Anderleht),  Miloš Veljković (Verder), Matija Nastasić (Šalke)

VEZNI RED: Luka Milivojević (Kristal Palas), Nemanja Matić (Mančester junajted), Sergej Milinković Savić (Lacio), Dušan Tadić (Sautempton), Adem Ljajić (Torino), Andrija Živković (Benfika), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Marko Grujić (Liverpul), Nemanja Maksimović (Valensija), Filip Kostić (Hamburg), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda)

NAPAD: Aleksandar Mitrović (Njukasl/Fulam), Aleksandar Prijović (PAOK), Luka Jović (Ajntraht)

Reprezentacija Srbije će pripreme obaviti u Austriji, gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice – protiv Čilea i Bolivije.

“Orlovi” će na Mundijalu igrati protiv Kostarike u Samari (17. jun), Švajcarske u Kalinjingradu (22. juna) i Brazila u Moskvi (27. jun).

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BGD
Gost
BGD

Hvala svima na podrsci.Spisak je odlican,bukvalno jednu zamerku nemam.Nadam se da ce se dobro spremiti,dati sve od sebe,pa sta bude.Nadam se prolasku grupe i mislim da bi to bilo odlicno.Sve iznad toga fantasticno.

Rade007
Gost
Rade007

I ja sam uz njih ono,volio bih da odu što dalje,iskreno. Ali isto tako i Hrvate podržavam i navijam za njih. PS navijač sam ENGLESKE!!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Crna Gora je uz Srbiju! 😆😆😆😆😆 Naprijed do pobjede!

serdar Janko
Gost
serdar Janko

Sa srecom braco!!!

Send this to a friend