Fudbal

Krstović: Srbija je sjajna reprezentacija

foto: FSCG

Nikola Krstović sa poštovanjem je govorio o selekciji Srbije pred sjutrašnji duel pod Goricom.

Momak koji je donio “sokolima” tri boda u Razgradu prije dva dana, svjestan je težine zadatka u predstojećem meču.

“Šta reći za ekipu koja je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo završila bez poraza i to prva u grupi sa moćnim Portugalom. Igrali su Mundijal, radi se o fantastičnoj reprezentaciji koja može da igra sa svim timovima podjednako. Imam stvarno lijepe riječi o srpskoj reprezentaciji”, rekao je Krstović za Sportal.

Mladi napadač odlično je počeo kvalifikacije za EURO.

“Veoma važan meč za sve nas, vidjeli ste koliko smo bili srećno poslije pobjede koju je Savić sa gol linije odbranio. Što se tiče mog gola, skinuo sam teret sa leđa, napokon je došao taj prvijenac u dresu reprezentacije što je za mene veliki momenat u karijeri. Sad će biti mnogo lakše da se igra. Jeste, lopta je ušla na način kako je ušla, ali sreća prati hrabre, pa se tako dogodio i taj gol. Mnogo sam srećan, ali idemo dalje, to je već iza nas”.

Svojevremeno je kao mlad igrač prešao iz Zete u Crvenu zvezdu.

“Priliku sam imao, nisam je iskoristio. Da se ne ponavljam po hiljaditi put, Zvezda je moj omiljeni klub. Ponikao sam u Zeti, ali je Crvena zvezda ono što volim od malena. Dala mi je onoliko koliko sam zasluživao. Šta da radimo, idemo dalje, nekada ću se vratiti i pokazati ono što želim i mogu, a to je najbitnije”, zaključio je Krstović.

Send this to a friend