Fudbal

Levante: Vukčević ne može da igra za reprezentaciju

Selektor Ljubiša Tumbaković ga je uvrstio na spisak za utakmice sa Srbijom (17. novembar, 15.00, Beograd) i Rumunijom (20. novembar, 20.45, Podgorica), njegova želja nije upitna, ali je Levante poručio STOP!

Nikola Điđo Vukčević, kako javljaju mediji iz Španije, neće igrati protiv “orlova” i “balkanskih trikolora”!

Navodno, predsjednik Levantea Kiko Katalan je razgovarao sa predsjednikom Fudbalskog saveza Crne Gore Dejanom Savićevićem poručivši mu da 26-godišnji defanzivni vezista “mora” da preskoči dvije odlučujuće utakmice u Ligi nacija.

Vukčević kao najskuplje pojačanje Levantea se trenutno oporavlja od povrede, trenira sa ekipom (još nije 100% spreman), a ljekari kluba iz predgrađa Valensije su procijenili da ne bi bilo dobro da se izlaže naporima protiv Srbije i Rumunije.

Jednostavno, španski prvoligaš ne želi da mu se desi situacija iz prethodnog mjeseca hrabri Điđo je došao sa povredom skočnog zgloba na okupljanje pred okršaje sa Srbijom (poraz 2:0) i Litvanijom (4:1), trebao je da odmara tri nedjelje, ali je na sopstvenu odgovornost igrao protiv komšija.

Điđo je tako pogoršao povredu i do dan danas se nije oporavio, a to je Levanteu zasmetalo…

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Djido je patriota koji je igrao i kad mozda nije smio. Treba ga pustiti da se oporavi

Rade007
Gost
Rade007

Pa imaju pravo. Nama i onako ne oravi razliku bio on tu ili ne,mi ćemo izgubit.

oooo
Gost
oooo

Mislim da ga i ne treba pozivat, neka se momak oporavi, je sa Srbijom ce biti tesko i sa njim i bez njega a za Rumuniji pred nasim navijacima mislim da se nece mnogo osjetit njegov izostanak.

brko mali
Gost
brko mali

ne bi trebalo da klub brani igracu da igra za svoju zemlju, bez obzira sto ga placa. Ko moze zabranit Ronaldu da igra za Portugal, Mesiju za Argentinu itd…?

markoč
Gost
markoč

ne bi mu ni branili da nije u pitanju teška povreda, koja zahtijeva da blaže trenira i da se ne izlaže opterećenju… Svaka čast Điđu što voli svoju državu i državni dres, ali treba razumjet i Levante, koji je mali tim, a pljunuli su (za njih) mnogo para za njega…

Send this to a friend