Fudbal

Lider na iskušenju pod Malim brdom

foto: ofktitograd.me

Petrovac i OFK Titograd igraju derbi dana, a gotovo da bi se moglo reći i kola, iako će se Sutjeska i Budućnost sjutra sastati u crnogorskom klasiku.

Pogled na tabelu navodi na takav zaključak – “neboplavi” su trećeplasirani, sa samo četiri boda manje od ,,romantičara koji su lideri Telekom 1. CFL. Večernja poslastica pod Malim brdom u posljednjoj rundi prvog kruga prvenstva.

“Već duže igramo dobro, od meča sa Mornarom, tačnije pet kola, traje serija bez poraza i vjerujemo da ćemo i protiv Mladosti ostati neporaženi, što bi nam značilo mnogo, jer igramo sa veoma kvalitetnom ekipom, koja od starta stremi najvišem plasmanu. Mi smo možda iz drugog plana došli do trećeg mjesta i pokušaćemo uprkos brojnim kadrovskim problemima i uz sve poštovanje prema rivalu da uzmemo makar bod”, rekao je trener Rudolf Marčić.

OFK Titograd dočekuje deveto kolo na vrhu tabele, kao jedina ekipa koja nije osjetila gorčinu poraza.

“To što smo neporaženi donosi nam samo još veću obavezu da igramo bolje i da još jače odgovorimo zahtjevima. Protiv Lovćena nijesmo iskoristili tri stopostotne prilike. Meč jebio veoma zahtjevan, sa žestokom borbom na sredini terena, a isto očekujem i na gostovanju Petrovcu. Mojim momcima želim bolju realizaciju, da iskoriste prilike, što nije bio slučaj protiv Lovćena”, naglasio je trener Igor Pamić.

Meč počinje u 19 časova.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
U je
Gost
U je

Tako mi tijeh iskušenja 😁

Send this to a friend