Fudbal

Loš period za Stanišu Mandića: Od prvaka svijeta do viška na brdu

Staniša Mandić je prije dva ljeta bio prvak svijeta sa reprezentacijom Srbije do 20 godina, u septembru 2015. je debitovao za “A” selekciju Crne Gore, a danas je precrtan u Čukaričkom.

Pred 22-godišnjim krilnim ofanzivcem je težak period u karijeri, a to je potvrđeno i pred jučerašnji put Čukarčkog u Pohorje na spisku fudbalera sa Banovog brda nije bilo imena Mandića.

Momku iz Herceg Novog ugovor ističe na ljeto 2019. godine, ali već sada je jasno da će ubrzo morati da pronađe novo utočište u kojem će fudbalski oživjeti.

Mandić je prošle sezone odigrao svega deset utakmica za Čukarički, a samo jednu od kada je došao trener Lalatović (proljećni dio sezone) ukupno je u jednoj takmičarskoj godini proveo 533 minuta na terenu bez značajnijeg učinka.

Četiri puta je Mandić igrao za A selekciju Crne Gore, posljednji put u novembru 2015. godine u porazu od Makedonije (4:1) u prijateljskoj utakmici, dok je upisao i dva nastupa za mladu reprezentaciju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ranko Perovic
Gost
Ranko Perovic

Njegov problem je sto je bio prvak svijeta sa Srbijom,sto ga je afirmisalo kao igrača,a onda je otišao da igra za Crnu Goru,sto mu nikad nece bit oprosteno u Srbiji,ako želi da napravi nesto mora mijenjati drzavu

horny
Gost
horny

evo 2 pune godine ne nalazi pravu formu, a ni kontinuitet igara uopste. I dalje je izuzetno mlad, ako je pravi kvalitet, isplivace…ima odlican “CV”, ne bi trebalo da bude problema da nadje novi klub, a onda je sve na njemu.

frki
Gost
frki

A izdaica Crne Gore ostani u srbiju i ne vraćaj se više.

Send this to a friend