Fudbal

Lovćen želi da iznenadi i Petrovac

foto: cetinjskilist.com

Petrovac je vezao dvije pobjede u prvenstvu, uz to i jednu u Kupu kojom je prošao u četvrtfinale. Dobra prilika za nastavak niza ukazuje mu se danas u duelu sa pretposljednjom ekipom Telekom 1. CFL, Lovćenom.

“U odličnoj smo formi, što ćemo morati da krunišemo protiv Lovćena i nastavimo sa dobrim partijama i rezultatima u finišu polusezone, što se od nas i očekuje, jer imamo zaista odličnu ekipu. To i pokazujemo i s pravom se nadamo visokom plasmanu”, ističe Miloš Kalezić.

Lovćen je prošlog vikenda napravio iznenađenje pod Malim brdom, gdje je zaustavio vicešampiona, ekipu Budućnosti. Danas, takođe pod Malim brdom, Cetinjani žele da iznenade Petrovac.

“Bod protiv Budućnosti nije nam mnogo značio na tabeli, ali jeste na psihološkom planu. Sada nas čeka novi izazov, a nadam se da ćemo srcem uspjeti da još jednom napravimo dobar rezultat”, kazao je Marko Đurović, iskusni napadač Lovćena.

Cetinjani će biti oslabljeni zbog parnih kartona nema Nikole i Marka Draganića, te iskusnog centarfora Gorana Vujovića. Ali, i pored svih nedaća u timu iz prijestonice nadaju se da će baš protiv Petrovca potvrdi da je forma ide uzlaznom linijom.

“Petrovac je dobra ekipa. Nijesu slučajni rezultati Petrovca i sigurno da smo veoma oprezni. Pokušaćemo da potvrdimo da zaslužujemo bolji plasman. Igraćemo otvoreno i jasno želimo da ostanemo neporaženi”, dodao je Đurović pred meč koji se igra danas od 16.30.

Send this to a friend