Fudbal Otrant Olimpik ostao bez šefa struke

Madžar digao sidro

Madžar

Otrant Olimpik traži novog trenera nakon što je Aleksandar Madžar završio saradnju sa klubom iz Ulcinja.

Drugoligaš iz najjužnijeg crnogorskog grada nalazi se u finansijskoj krizi, a kako je budućnost neizvjesna četrdesetjednogodišnji stručnjak digao je sidro.

“Kada sam ljetos prihvatio poziv Otranta, znao sam da je klub u teškoj finansijskoj situaciji, ali su me ljudi iz rukovodstva uvjeravali da je to samo prolazna stvar i da će se sve brzo riješiti. Ipak, to se nije desilo. Problemi su tapkali u mjestu, ušli smo u prvenstvo bez ijednog treninga, tako smo i igrali u prva četiri kola. Praktično smo se okupljali samo nedjeljom na utakmicama. Kasnije je uprava našla neka sredstva sa kojima je podmirila mali dio duga prema igračima i tada su momci počeli da dolaze na treninge. Počeli smo sa ozbiljnijim radom, ali takođe u teškim uslovima. Ja kao trener gotovo da nijesam imao najminimalnije uslove za rad bez terena za trening, bez asistenta, bez trenera golmana… Situacija je i sada alarmantna i odlučio sam da odem sa klupe”, rekao je Madžar.

Nakon 13 kola u Drugoj crnogorskoj ligi, Otrant Olimpik je pretposljednji tim na tabeli, sa skorom od po tri pobjede i remija, uz sedam poraza.

Ulcinjani su u prethodnom kolu poraženi od tivatskog Arsenala (3:1).

“Preuzeo sam odgovornost za taj loš rezultat i nakon toga sporazumno dogovorio raskid ugovora sa klubom. Otrant Olimpiku želim mnogo sreće i uspjeha u nastavku sezone, kao i da što prije prevaziđe probleme”, rekao je Madžar.

Po završetku igračke karijere, Madžar je dvije godine radio kao asistent u stručnom štabu Vlaznije iz Skadra, a potom je sa klupe samostalno vodio Bokelj, Mornar i Jezero sa kojim je prošle sezone izborio opstanak u drugoligaškom rangu.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Libero7
Gost
Libero7

Veliki strucnjag cakan ga gura ali ne pomaze

Send this to a friend