Fudbal Trenutno nema razgovora na temu produžetka ugovora

Mesi: Klauzule i novac ne znače mi ništa

Fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je da nije bilo razgovora sa upravom kluba oko produžetka ugovora, te da mu novac nije primaran u takvim slučajevima.

Mesijev ugovor sa Kataloncima ističe u junu 2021. godine, ali ima mogućnost da napusti ekipu bez obeštećenja ukoliko to bude želio.

“Klauzule i novac ne znače mi ništa. Najvažnije mi je da u klubu postoji pobjednički projekat, to je očigledno. Trenutno nema razgovora na temu produžetka ugovora. Te pregovore vodio bi moj otac, a nije mi rekao da se bilo šta dešava. Tako da nije bilo pregovora”, rekao je Mesi.

U opširnom intervjuu za Marku istakao je i da mu je želja da ponovo dođe do pehara elitnog evropskog takmičenja.

“Prošlo je dosta vremena od kada sam osvojio Ligu šampiona i iskreno volio bih da osvojim još koju u karijeri. Ali ne bih potpisao da pobjeđujem u Evropi na štetu prvenstva. Pouka koju smo izvukli iz prošle sezone jeste da u svakoj utakmici morate da postignete gol”, kazao je Mesi.

Argentinac je i dalje povrijeđen, propustio je početak španskog prvenstva, a vrlo moguće propustiće i premijerni meč Katalonaca u Ligi šampiona protiv Borusije Dortmund.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zabjelo
Gost
Zabjelo

Dbr dbr znamo da ces u farseloni da zavrsis karijeru..valjalo bi da se oprobas jos u neku ligu..

faust
Gost
faust

Brate, pregrijaces se pusti Mesija svaku vijest skapa. Prosetaj dok kise ne pocnu, nemoj ljekove preskakat. Sportski pozdrav.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Vidim da tebi trebaju ljekovi i to malo jaci..prema tome navali da se malo opustis u grcu si nekom…

Mark
Gost
Mark

Bilo bi lijepo da u buducnost zavrsi karijeru,kad napuni 65godina da bude najbolji strijelac cg lige!

Send this to a friend