Fudbal

Mesiju već jutros treba dati Zlatnu loptu

Mesi već sada ima Zlatnu loptu u džepu. Zapravo, treba mu je dati već ovog jutra, piše “Marka”, madridski list poznat po tome da je naklonjen Realu.

Međutim, ni u glavnom gradu Španije nisu mogli ostati nijemi na fantastično izdanje argentinskog fudbalera u pobjedi Barselone nad Liverpulom 3:0 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

“Liverpul je vladao prvom utakmicom polufinala, ali na “Kamp Nou” stadionu postoji samo jedan vladar i to je Lionel Mesi. Uz pomoć Ter Štegena je Barselonu iz podređenog položaja doveo na korak do plasmana u veliko finale”, ističe “Marka”.

Nije to bio kraj hvalospjeva na račun Barsinog dragulja.

“Kao i ko zna koliko puta dosad, Mesi se “pojavio” kada je bio najpotrebniji. Prvi gol je dao tako što je “natjerao” loptu da pređe gol liniju, a konačan rezultat postavio je majstorski izvedenim slobodnim udarcem. Lijevom nogom je sa 30 metara poslao u desni gornji ugao gola Alisona. Uzeo je ekipu na svoja leđa i sa takvim teretom pregazio Liverpul, koji je zaslužio mnogo više”, piše u “Markinom” osvrtu na duel u Barseloni.

U Madridu su izgleda spremni da poslije tri godine trofej šampiona Evrope predaju ljutom rivalu iz Katalonije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
udarac
Gost
udarac

Gol prelijep ,ali prije toga čist crveni karton za Mesija zbog udaranja protivničkog igrača pesnicom u glavu.

mrki
Gost
mrki

Ne lupaj gluposti.

dule
Gost
dule

Nema “potrebe”da MARKA ovako predlaze,kad Mesi ima “potparola”za stampu,a to je Dzordi Alba,to vam je kao ono “sto misli Vucic,prenosi Dodik”i sve cesce Vulin.

Čapur
Gost
Čapur

Ponio je i ronaldo juve, al dzaba kad ga odbrana nije ispostovala…

Dunja-sweet
Gost
Dunja-sweet

Ma šta kažeš ? 😂

Send this to a friend