Fudbal

Mijat vjeruje u Realovo slavlje

Predrag Mijatović

Nekadašnji as Real Madrida Predrag Mijatović vjeruje da će kraljevski klub sjutra uveče slaviti 13. trofej Lige šampiona i dodaje da je Liverpul bez razloga potcijenjen.

Peđa je svojevremeno bio junak finala elitnog takmičenja, kada je golom protiv Juventusa osigurao Realu desetu krunu.

“Ovo finale sa Liverpulom je finale u kojem mnogi ljubitelji fudbala i simpatizeri Reala mnogo sigurno pričaju da Liverpul nije ekipa koja može da nas iznenadi. Međutim, ja ne mislim tako. Meni se ovo finale najmanje sviđa od svih posljednjih godina. Zašto? Zato što je Liverpul jedna veoma nezgodna ekipa, ofanzivna, koja i kad primi gol ne odustaje od svog stila, a to je: napad, napad i samo napad. U stanju su da za 30 minuta postignu tri gola, a isto tako da za 10 minuta prime tri. I to je ono što Realu ne odgovara jer je to ekipa za koju praktično ne možete da ‚provalite‘ kako igra. Samom činjenicom da igraju u finalu ekipa je napravila jedan od najvećih uspjeha u posljednjih deset godina”, rekao je Mijat za Sport klub i nastavio:

“Liverpul je ekipa koja u ovom finalu nema šta da izgubi, jedino mogu da dobiju mnogo ako iznenade Real. Sve to što se dešava posljednjih dana, ta sigurnost i prognoze, apsolutno favorizovanje Reala mi malo smeta i malo sam se zabrinuo. Vjerujem da će Real ponovo biti prvak Evrope, ali neće biti tako lako kao što mnogi ljudi misle”.

Susret Real Madrida i Liverpula igraće se sjutra u Kijevu od 20.45 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

Vamos Real!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Vanos Real!

KLM
Gost
KLM

JOS AKO SUDIJE MALO POGURAJU KAO UOSTALOM UVIJEK

Bomi
Gost
Bomi

Pozdrav Pedji….i covjek i igrac i strucnjak

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Haaaaaala Maaadriiid

Send this to a friend