Fudbal

Mijatović: Ko zna šta bi bilo da sam odbranio penal Đurđeviću

http://fk-buducnost.me/

Golman Budućnosti Milan Mijatović i dalje žali što nije uspio da odbrani penal Urošu Đurđeviću u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Partizana.

Imao je loptu na ruci reprezentativni čuvar mreže, ali se ona ipak našla u njegovoj mreži.

„Mogao sam da odbranim i penal Đurđeviću. Imao sam loptu na ruci. Ko zna šta bi bilo do kraja da sam uspio, ali… Drugo poluvrijeme u Beogradu je riješilo epilog dvomeča u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a revanš meč pokazao da možemo da igramo sa favoritima što je Partizan bio. Stekli smo veliku dozu samopouzdanja, shvatili da vrijedimo i možemo. To smo pokazali i protiv Iskre. Nastavljamo dalje, sa ciljem da odbranimo titulu, a pokušamo da osvojimo i duplu krunu“, rekao je Mijatović za Sport Klub.

Od dolaska Ljubiše Tumbakovića na kormilo našeg nacionalnog tima Mijatović je redovno među kandidatima za “jedinicu” reprezentacije.

“San svakog dječaka koji počne da se bavi fudbalom je da jednog dana obuče dres sa državnim grbom. Meni se taj san ispunio, ali ne želim da spavam na lovorikama, nego da se još jačim radom nametnem selektoru Tumbakoviću i opravdam povjerenje. Da li možemo da se plasiramo na Mundijal? Kada smo uspjeli da pobijedimo Dansku u Kopenhagenu, možemo da uradimo sve. Ono što je dobro je da sudbinu držimo u svojim rukama. Vjerujem kao i svi u timu da ćemo igrati na Svjetskom prvenstvu. Neće biti lako, naravno. Nećemo ni mijenjati taktiku. Svaka utakmica je za nas finale. Prvo je Kazahstan pa idemo redom. Idemo do Mundijala. Ponavaljam, kao i svi u timu verujem da možemo do istorijskog uspjeha“, dodao je Mijatović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
pola snage
Gost
pola snage

Onda bi u revanšu primio , minimum , tri komada.

Send this to a friend