Fudbal

Mijatović: Sa Dancima možemo, Poljaka se ne plašimo

foto: Anadolija

Crnogorski reprezentativac Milan Mijatović izjavio je da je naš nacionalni tim rasterećen uoči odlučujućih kvalifikacionih mečeva za plasman na Mundijal u Rusiji.

Početkom oktobra “hrabri sokolovi” dočekuju Dansku, a onda u posljednjem kolu gostuju Poljacima.

“Naravno da sam ponosan do neba što sam član jedne sjajne ekipe koja je u dosadašnjem dijelu kvalifikacija napravila veliki rezultat. Imamo mnogo aduta na koje možemo da se oslonimo uoči duela sa Danskom i Poljskom. Jedan od njih smo i mi golmani. Ako mreža bude mirovala idemo u Rusiju”, rekao je Mijatović za Sport klub.

Golamn Budućnosti je dodao da je stručni štab oformio selekciju koja mođe da iznese još par kvalifikacionih ciklusa.

“Imaćemo fenomenalnu podršku na meču sa Danskom i motiv do neba da pobijedimo pred svojim navijačima. Ako smo mogli u Kopenhagenu, možemo i u Podgorici. Poljaka se ne plašimo. Pokazali smo u prvom meču da možemo da igramo protiv njih. Nisu bauk. Možemo i njih da pobedimo u Poljskoj. Nadam se da će svi doći na okupljanje zdravi i da nećemo imati problema sa povredama. A onda u stilu musketara, svi za jednog, jedan za sve da krenemo na Dance i Poljake sa vjerom da će nas malo i sreća pogledati. Borićemo se do posljednjih atoma snage i nadam se postati prva generacija u istoriji Crne Gore koja je izborila plasman na veliko takmičenje. Teško je igrati mečeve kada ste pod pritiskom kada morate da pobijedite. U takvoj situaciji su Danci i Poljaci, a ne mi”, zaključio je Mijatović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vazi
Gost
Vazi

Koji pesimizam ljudi moji. Naravno da smo i mi pod pritiskom, ali vidite li vi razliku u posljednjih nekoliko partija i ranije? Koja je razlika u pritisku? Ogromna! Itekako je veci pritisak na strani Danske i Poljske. Danska ima pritisak jer smo ih pobijedili prosli put i sto znaju kakva ih vatrena atmosfera ceka u Podgorici, a Poljaci strahuju da… Više »

Stari
Gost
Stari

Moze ali tesko ipak na kraju ubinas onaj poraz od Jermena takoce to biti nazalost.Srecno momci i do sad mnogoste ucinjeli.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A mi nijesmo pod pritiskom da pobjedimo zadnja 2 kola? Mijatovicu salis se?

Send this to a friend