Fudbal 1.CFL

Milinković ljut: Igrali smo sramno, bilo me je sramota

Budućnost je doživjela peti poraz u šampionskoj sezoni, Petrovac je bio bolji pod Goricom u 32. kolu domaćeg takmičenja rezultatom 2:0, a neuspjeh je došao u nezgodnom trenutku – samo četiri dana pred revanš polufinala Kupa protiv Zete u kome jurimo gol zaostatka.

“Plavi“ su sjajno otvorili utakmicu kombinacijom Lazara Mijovića i Dejana Zarubice koju u gol nije pretvorio Draško Božović u situaciji “jedan na jedan“. Petrovac je na podgoričkoj areni uglavnom stajao iza lopte, ali je igrao otvorenog garda, pa je opasno prijetio Milošu Dragojeviću, koji je tri puta bio na visini zadatka.

Domaći tim je do kraja prvog dijela imao dva dobra udarca Vasilija Terzića sa distance, a ostatak igre je pripao protivniku koji je u vođstvo došao u 63. minutu golom Mirze Đurđevića, da bi isti igrač četiri minuta kasnije asistirao Tačibani za konačan rezultat.

“Petrovac je potpuno zasluženo slavio, čestitam protivniku jer je bio bolji u svim elementima – imao je volju, želju… Mi, izuzev lijepe akcije na samom startu, nismo napravili ništa ozbiljnije za 90 minuta igre“, rekao je nakon utakmice šef stručnog štaba Mladen Milinković, koji je svjestan da je ekipi potrebno buđenje pred srijedu (5. maj) i drugi meč polufinala Kupa protiv Zete pod Goricom (prvi smo izgubili 2:1 u Golubovcima).

“Naše izdanje protiv Petrovca je bilo sramno, mene kao trenera je bilo sramota sa klupe da gledam šta dozvoljava sebi ekipa koja je dominantno osvojila titulu. Slične stvari ne smiju da nam se dešavaju, pogotovo ne na domaćem terenu i pogotovo ne kada znamo da igramo sa Zetom za četiri dana. Nismo u dobroj psihološkoj situaciji, nadam se da ćemo da uspijemo da razdrmamo ekipu i da ćemo da napravimo korak ka finalu Kupa“, poručio je Milinković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
The Stig 🇲🇪
Gost
The Stig 🇲🇪

Ovaj mec je bio zakljucan u svakoj kladionici.

1111
Gost
1111

Hahahahaha jel moguce ovako providno da namjestaju

Niksic
Gost
Niksic

Iz aviona se vidi da je namjestena utakmica,UEFA da uzme stvar u svoje ruke,jer odje su dokazi ocigledni da je namjesteno

Zdravko
Gost
Zdravko

Koga jos zanima nasa liga.Dok je moglo nijesu isli da ih gledaju ni njihovi clanovi porodice.Utakmica namjestena sto posto

Skolski
Gost
Skolski

Da ispita UEFA ovu utakmicu. Stidim se što sam navijač buducnosti

Klavijaturista
Gost
Klavijaturista

@Skolski Koja crna fifa,ispitali bi oni smao da su culi za nasu beton ligu..nemaju kad da se zamaraju

Send this to a friend