Fudbal

Mirko za “grdne pare” otišao u Kinu!

Kineski džakovi sa milionima su osvojili i našeg Mirka Vučinića!

Crnogorski napadač je potpisao za Gvangžu, a oborio je i svoj lični rekord, s obzirom da je “plaćen” 20 miliona eura!

Odlični 33-godišnji napadač je tako prevazišao cifre kojima ga je Roma kupila od Lećea (12 miliona), odnodno Juventus od Rome (15 miliona).

Čudo je da je ova informacija tek danas stigla na adresu naše medijske kuće, a dijete Sutjeske je još 18. januara napustio Al Džaziru i stigao u tabor šestostrukog uzastopnog šampiona Kine. I, odmah po odlasku na Daleki istok problemi sa povredom prednjih ukrštenih ligamenata su nestali nepunih 48 sati je bilo potrebno Mirku da postigne gol u dresu novog kluba. To je uradio u duelu protiv katarskog Al Rajana u 53. minutu je zamijenio reprezentativca Brazila Paulinja, a u 81. dao gol.

Sve ovo, poštovani čitaoci, NIJE ISTINA! Navedeni tekst je prevod onoga šta se nalazi na Wikipediji (internet eciklopediji) kada ukucate “Mirko Vučinić”…Ne treba vjerovati svemu šta se piše, ali izgleda da i najpouzdanija internet adresa može da izgubi svoju vjerodostojnost.

Sve u svemu, Mirko Vučinić (barem za sada) sigurno nije prešao u Kinu, a niti igrao utakmicu i postigao gol na debiju u dresu Gvangžua…

Prema informacijama Dnevnih novina, Vučinić se trenutno nalazi u Italiji gdje mu živi porodica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
tebra
Gost
tebra

to smo se uvjerili na primjerima vase redakcije prilicno

Sportista
Gost
Sportista

hahahahaha
relativno su nam svi mediji takvi!

boki
Gost
boki

Hahahaha

Luka
Gost
Luka

wikipedia najpouzdanija ???e blago nama…na wikepdiji moze svaku da unese informacije

Send this to a friend