Fudbal Trener Budućnosti Branko Brnović apeluje na sudije

Mnogo je simuliranja, igrači leže po minut, a onda ustaju kao da se ništa nije desilo

Branko Brnović

Nezadovoljan je trener Budućnosti Branko Brnović bio zbog činjenice da je tokom meča sa OFK Titogradom bilo previše nepotrebnih prekida.

“Plavi” su poraženi na Starom aerodromu 2:1, što im je prvi neuspjeh u sezoni.

“U drugom poluvremenu nismo igrali ni 20 minuta. Non stop je lopta izbacivana van granica igrališta. Budućnost neće tražiti da se lopta izbacuje sa terena kada naš igrač leži na zemlji. Isto tako nećemo je ni mi izbacivati kada bude ležao protivnički fudbaler. Mnogo je simuliranja, fudbaleri leže po minut, a onda ustanu kao da ništa nije bilo. Na taj način gubi se na ritmu. Jedno je kad sudija traži da se prekine meč, a nešto sasvim drugo ovo što sam naveo”, kazao je Brnović.

Strateg “plavih” najavio je i da će napustiti klupu kluba, ako Budućnost ne vrati titulu prvaka Crne Gore u svoje vlasništvo.

Budućnost sjutra od 18 sati čeka derbi protiv Sutjeske na stadionu pod Goricom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Preko Morace
Gost
Preko Morace

U pravu je Brna za ovo, prednjace klubovi koji igraju protiv Buducnosti u PG, jos kad imaju pozitivan rezultat, pocne izlezavanje i “previjanje” koje traje po sata..E fino ne treba loptu izbacivat sa terena, no pravo na njihov gol, pa ce taj isti ustat lagano..😂😉

Dragan Pg
Gost
Dragan Pg

Vise puta je usao fiziotarapeut Buducnosti.

OFK
Gost
OFK

U prvo poluvrijeme je ljekar Budućnosti ulazio 4-5 puta, mnogo previjanja po terenu igrača Budućnosti, svaki prekid , bilo aut ili faul, trajali kao penal, izmjena i nadoknada 2 minuta. Ali je na kraju pobijedila pravda i bolji tim. Ovaj Brna sve dublje i dublje tone u svojim glupostima

1918.
Gost
1918.

Za mnogo što-šta nije u pravu, ali za ovo je apsolutno u pravu. Malo, malo, pa “padaju u nesvijest”, pogotovo ako im ekipa vodi. I stalno tako – umjesto da trče i bore se, trude da postignu što više golova, oni se izležavaju. Zato nam je fudbal takav kakav je i tu đe je. Ali kako, kad ih većina trenera… Više »

Darlington
Gost
Darlington

Ne mlati Brnovicu obraza ti

Brnović
Gost
Brnović

Ne mlati Darlingtone obraza ti

Send this to a friend