Fudbal Druga liga

Mornar konačno u Baru

Danas se nastavlja takmičenje u Drugoj ligi, a posebnu pažnju privlači susret Mornar – Ibar, najviše zbog činjenice da će Mornar nakon tačno 504 dana konačno zaigrati na “Topolici”.

Rekonstruisani stadion, uz potpuno novu podlogu, sa novim golovima, klupama za rezervne igrače, te postavljenim stolicama na tribini i potpuno novim svlačionicama ugostiće danas fudbalere Mornara i Ibra, a Barani na dan povratka u svoj “dom” pokušaće da mini proslavu krunišu pobjedom za iskorak ka gornjem dijelu tabele. Ibar je nakon lošeg starta, uspio da se trgne, napravio prodor ka vrhu, pa je jasno da se očekuje neizvjestan duel.

Derbi se igra u Plavu, gdje će Jezero ugostiti Bokelj. Plavljani su hit dosadašnjeg dijela, jedini pravi pratilac Dečića, a protiv Bokelja koji je definitivno razočaranje uz Lovćen, imaju priliku da pokažu da su s razlogom u samom vrhu.

Tuzani na svom terenu dočekuju Otrant Olimpik, koji je upravo u Tuzima glumio domaćina, pa će biti posebno zanimljivo vidjeti mogu li Ulcinjani zaustaviti zahuktalog lidera, odnosno jedinu ekipu koja je bez poraza.

U Tivtu se sastaju Arsenal i Jedinstvo, dva tima koja imaju ambicije da budu u baražu, dok u Spužu igraju Drezga i Lovćen. Tim iz Pipera želi da sačuva mjesto u zlatnoj sredini, dok je prošlosezonski finalista Kupa, nakon crne serije traži izlaz iz krize.

Send this to a friend