Fudbal

Mučenje je gledati utakmice Budućnosti

foto: FK Budućnost

Budućnost nije iskoristila kiks Titograda, “plavi” su upisali treći remi u nizu pred svojom publikom i još jednom razočarali one koji i pored svega još imaju volju da dođu na najveći crnogorski stadion tim Raja Dragićevića nakon monotonih 90 minuta nije zaslužio više od boda protiv borbenog Rudara.

Domaći su bili bolji u prvom dijelu Sekulić je promašio sa pet metara glavom nakon dobrog centaršuta Vlaisavljevića, posle njega se Igor Ivanović obrukao (sličnu šansu propustio je protiv Trenčina u kvalifikacijama u Ligi Evrope) i tu se stalo. Kako je vrijeme prolazilo, umjesto jačeg presinga i inicijative, gledali smo antipropagandu fudbala. Klasično mučenje i igrača i publike.

“Imali smo šanse, u ovako napetom meču, to mora da se iskoristi. Realizacija je međutim izostala. Jasno je da imamo probleme, koji ne mogu da se riješe preko noći, ali uradićemo sve da podignemo nivo igre”, rekao je trener “plavih” Radisav Dragićević.

Pljevljaci su sa jasnim planom da ostanu neporaženi stigli u glavni grad, a da su bili malo hrabriji, utisak je, možda su mogli i više. Ostali su međutim na dobrom šutu Kuča, solidnom pokušaju Janketića i nesnalaženju Bošnjaka. Uz činjenicu da je lopta tokom drugog dijela igre bila više na polovini Budućnosti.

“Odigrali smo dobro, u drugom dijelu odlično. Cilj je bio bod, ali možemo da žalimo i za sva trio. Mislim da igramo bolje nego što tabela govori”, rekao je trener gostiju Edis Mulalić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CentarPg
Gost
CentarPg

A zasto bas Micka na sliku

JimBeglin
Gost
JimBeglin

A mučenje bogomi.. igra se da se ne primi gol a u napadu što ti bog i sreća junačka da..

Igrači treniraju po 2h dnevno, kafenišu po Bokeškoj, primaju te plate koje jedva i da zarade..

Vladan
Gost
Vladan

Bogami je mučenje gledati i utakmice Sutjeske u Nikšiću, mada izgleda igraju bolje na strani.

barbarian pg
Gost
barbarian pg

zato niko nece da trosi 2 sata zivota na to. Evo kao dugogodisnji navijac Buducnosti ne bi me puskom nacerali da gledam tu bruku i sramotu. Osramotise i klub i grad i navijace. GRDJI BIT NE MOGU

Martinović
Gost
Martinović

Mučenje je generalno gledati naš fudbal.

Send this to a friend