Fudbal Učinak crnogorskih internacionalaca

Mugoša rešeta, Janković igrao protiv Juvea, Savić zaustavio zvijezde Reala

Stefan Mugoša je sa tri pogotka u prethodnoj sedmici potvrdio odličnu golgetersku formu. Marko Janković protiv Juventusa debitovao u novoj sezoni Serije A.

Stefan Savić komandovao odbranom Atletika u remiju bez golova sa Realom. Pogledajte učinak crnogorskih fudbalera sa utakmica odigranih prethodne sedmice.

GOLMANI

DANIJEL PETKOVIĆ (Anže) Anže je najveće iznenađenje Lige 1 (drugi na tabeli), ali je Petković prikovan za klupu u srijedu gledao pobjedu nad Tuluzom (2:0), a u subotu remi sa Amijenom (1:1).

MILAN MIJATOVIĆ (Levski) Preskočio Kup u srijedu (Levski savladao Spartak Varnu 5:1), ali se vratio na gol u prvenstvenoj pobjedi nad Botevom za vikend kod kuće (3:1).

ANDRIJA DRAGOJEVIĆ (Pjunik) Branio u četvrtak u domaćem trijumfu nad Lorijem (3:1), a bio na golu i u sinoćnjem porazu od Ararata na strani (3:1).

ODBRANA

STEFAN SAVIĆ (Atletiko Madrid) Komandovao defanzivom “kolčonerosa” i protiv Majorke i protiv Reala Atletiko na Balearima slavio sa 2:0 (Savić dobio žuti karton), a kod kuće remizirao sa kraljevskim klubom (0:0).

MARKO SIMIĆ (Pakhtakor) Dobar u trijumfu protiv Nasafa u Kupu (2:1), sjutra igra (14:00) ligaški obračun sa Sogdijanom.

ŽARKO TOMASEVIĆ (Astana) Nije bio ni na klupi prošle srijede u gostujućem trijumfu nad Atirauom (4:1), igra cijeli meč za vikend u domaćoj pobjedi nad Kaisarom (3:0).

ADAM MARUŠIĆ (Lacio) Bio na klupi u porazu od Intera u srijedu u Milanu (1:0), odigrao odlično u Rimu pobjedi nad Đenovom (4:0).

DUŠAN LAGATOR (Soči) Ušao je u 102. minutu u srijedu protiv Šinjika u Kupu (Soči ispao na penale), sinoć igrao od 66. minuta u ligaškom okršaju sa Ahmatom kod kuće (pobjeda 2:0).

VEZNI RED

NIKOLA VUKČEVIĆ (Levante) Zamijenjen u 46. minutu u srijedu u gostujućem porazu od Betisa (3:1) dobio žuti karton, sa klupe gledao remi kod kuće protiv Osasune (1:1).

MARKO VEŠOVIĆ (Legija Varšava) Preskočio i utakmicu u Kupu (Legija slavila sa 2:0 protiv Niepolomica), ali i duel u prvenstvu protiv Lehij kod kuće (poraz 2:1).

VLADIMIR JOVOVIĆ (Jablonec) Kvalitetna partija u gostujućem minimalnom trijumfu nad Zlinom (1:0), zaradio žuti karton.

MARKO JANKOVIĆ (SPAL) Sa klupe gledao u srijedu poraz od Lećea kod kuće (3:1), protiv Juventusa u Torinu (poraz 2:0) igrao posljednjih dvadesetak minuta i tako upisao prve minute u ovogodišnjoj Seriji A.

ALEKSANDAR ŠĆEKIĆ (Partizan) Protiv Javora u srijedu u Ivanjici igrao cijeli meč (pobjeda 2:0), a protiv Radničkog u Nišu (trijumf 3:1) ušao u 60. minutu utakmice.

NEBOJŠA KOSOVIĆ (Kairat) Ušao u 78. minutu u domaćoj pobjedi nad Ordabasijem (4:1).

ALEKSANDAR BOLJEVIĆ (Standard Lijež) Sa dva gola riješio utakmicu protiv Lomela u četvrtak u Kupu (2:1), a protiv Šarlroe u prvenstvu za vikend igrao posljednjih 12 minuta (1:1).

SEAD HAKŠABANOVIĆ (Norčeping) Postigao gol u četvrtak protiv Eskilstuna kod kuće (4:0), za vikend igrao cijeli meč u gostujućem trijumf nad Falkenbergom (2:0).

VUKAN SAVIĆEVIĆ (Visla Krakov) U porazu od Stargarda na strani u Kupu igrao pola sata i dobio žuti karton (2:1), a u nedjelju kod kuće igrao 90 minuta i požutio u porazu od Krakovije (1:0).

DENI HOCKO (Muskron) Preskočio Kup i pobjedu nad Deselom (1:0) u srijedu, igrao za vikend cijelu utakmicu u dobio žuti karton u remiju sa Zulte Varegemom u Muskronu (2:2).

NAPAD

FATOS BEĆIRAJ (Makabi Netanja) Zamijenjen u 60. minutu u gostujućem porazu od Makabi haife u srijedu (3:0), naredni meč Netanja igra 6. oktobra protiv Beitar Jerusalima.

STEFAN MUGOŠA (Inčon) Tri gola za pet dana u srijedu protiv Sangđua postigao dva pogotka u gostujućoj pobjedi (3:2), a u nedjelju postavio konačnih 2:2 na strani protiv Gangvona.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Temo Puki
Gost
Temo Puki

Malo njih su starteri,uglavnom klupa,tribine ili ulazak u drugom poluvremenu. A golmani nijedan nije starter,svi klupa,a Giljena iz Sutjeske ne zove ni Hadžibegić,ni Tumbaković,mada oni ne zovu,oni samo pročitaju spisak koji im se da.

Send this to a friend