Fudbal

Mugoša: Sreća nas nije pogledala, mogli smo do izjednačenja

foto: fscg.me

Strijelac gola za Crnu Goru u Beogradu Stefan Mugoša, rekao je da su “sokolovi” u drugom dijelu odigrali odlično i da su mogli da izbjegnu poraz na popularnoj “Marakani”.

Mladi napadač je 20 minuta prije kraja savladao golmana Srbije Rajkovića.

“Prvo poluvrijeme nije bilo kako treba, u drugom smo postigli gol, možda i dva, jer nije bio ofsajd. Ali, moramo da se okrenemo Rumuniji, daćemo sve da pobjedom završimo ovaj ciklus. Dođe trenutak kada vas protivnik stisne i ne da vam mnogo opcija. Tako se odvijala utakmica. Srećom, ostalo je 2:0 do poluvremena, Srbija je promašila penal… Kasnije smo izašli da odigramo hrabro i smanjili. Sreća nas nije pogledala, mogli smo i do izjednačenja”, kaže Mugoša.

Uprkos porazu izabranici Ljubiše Tumbakovića dobili su podršku od predsjednika Fudbalskog saveza Dejana Savićevića.

foto: FSCG

“Znači nam podrška. Ipak smo igrali bez šest veoma bitnih igrača, znali smo da neće biti lako protiv ekipe kakva je Srbija. Pokazali da možemo da se nosimo i sa takvim reprezentacijama, drugo poluvrijeme treba da bude model. Ostaje žal što u 180 minuta protiv Srbije nismo pokazali više, ali definitivno smo svi dali maksimum”.

Crnoj Gori slijedi meč odluke za opstanak u C diviziji Lige nacija.

“Pozivam navijače da nam pomognu i protiv Rumunije, da budu 12. igrač kao u svakom meču do sada. Naravno, hvala im i na podršci u Beogradu. Nadam se da ćemo odigrati kvalitetan meč protiv Rumunije i upisati tri boda. Nema pritiska zbog eventualnog ispadanja u niži rang, znamo da imamo kvalitet. Nosimo se s tim najbolje što možemo”, zaključio je Mugoša.

Crna Gora će dočekati Rumuniju u utorak od 20.45 na stadionu pod Goricom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zoki
Gost
zoki

mi iz crne gore kazemo braca srbi a oni jebu nas u guzicu..samo tako reklamirate dalje pa ce te videti de stignete…pfuiii

Direktor
Gost
Direktor

Da se niste prepali u prvom poluvrijeme, mogli ste ih dobiti jer ono što je Srbija pokazala, 11 momaka ispred zgrade bi ih dobilo, ali pošto se ste se oslobodili straha tek poslije postignutog gola, onda nijeste mogli napraviti ništa Mugoša, možda do tog izjednačenja i to na guranje

Černogor
Gost
Černogor

Nije bio ofside u prvpm poluvremenu na 0:0 kad je Stefan trebao da izađe sam pred golmanom.. Da smo tada poveli pitanje bi bilo da li bi Srbija došla do onakvih golova koji su čist produkt naše neopreznosti.

U drugom poluvremenu sasvim solidna igra sa jednim poništenim golom.

Svaka čast momci!

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Batali priču, đe ste bili 135 minuta protiv srbije. Kukavička igra… mada, nije ni čudo sa takvim timom

Dusan
Gost
Dusan

Sreca vas je pogledala da ne primite 5 komada u prvo..

Boban
Gost
Boban

Dje ste bili Mugi u prvo poluvrijeme,igrali ste kao grupa gradjana sa Stadiona Malih sportova.Trebali ste da gubite 5 razlike pa da se okurazite da igrate.Nismo nezadovoljni jer ste pokazali da mozete ali sad ne placite

Brko
Gost
Brko

Kako vas sreca nije pogledala…pa Mitrovic je na 2:0 promasio penal za 3:0…

Ax122
Gost
Ax122

Bog mi nije dozvolio da da penal jer penal nije postojao…matic je zapeo nogom o zemlju

Dukee
Gost
Dukee

Mugi ti si klasa!!!!Steta je sto nisi standardan u reprezentaciji!!!Vec sam komentarisao ako ti budes igrao od prvog minuta da ces dati 2 gola i Rumunima!!Beciraj,Jovetic i ostali pozdrav.Mugosa,Boljevic,Jankovic to je buducnost.Mani te se prica oslabljeni smo bili mi smo jaci bili protiv Srbije sa Mugosom,Jankovicem,Boljevicem i ostalim nego sa Jovetom i Becirajem.

Danko
Gost
Danko

Tako je, bravo! Svaka njima cast ali ne moze on igrat ako zna da ce ga cudo nac u svom milionskom ugovoru ako se povrijedi igrajuci za reprezentaciju. Ovi mladi sokolovi su nasa budućnost i bice sve bolje bez obzira na neke sabotaze unutrasnje!!!

Bokelj
Gost
Bokelj

Mogli ste primiti 5 komada

Dukee
Gost
Dukee

Mogli i do 2:3 pa da places 3 dana od muke i ti i pola CG.Da je srece da su pustili da dobije CG pa nek Litvancima daju 5 golova i onda prodju braca dalje..Ko zna kad cemo se opet sresti u fudbalu..U svakom slucaju Srbiji zelim sve naj.PoZzz za bracu SRBEE!!!

Ax122
Gost
Ax122

Ne dao Bog nikom takvog brata….1918.

OJHA -SRBIJANCI
Gost
OJHA -SRBIJANCI

Ajte moji srbijanci dokle vise vi i vasi komentari …

Bokelj
Gost
Bokelj

Rozajac Ajde pali

Srbcig
Gost
Srbcig

Cinimo skoro trecinu Crne Gore zvanicno a sigurno ima jos dosta onih koji se tako osjecaju ali ne smiju da se izjasnjavaju. Ne znam sta te onda cudi da ima veliki broj nasih komentara. Jednako zivimo i radimo u CG kao i ti, jednako osjecamo ovu drzavu svojom, samo ste vi promijenili nacionalnost. Sta ocekujes, da magicno nestanemo ili se… Više »

Danko
Gost
Danko

Pa da naravno! Ah cekaj ne moze! Ne zele takve u Srbiji!

Send this to a friend