Fudbal

Muslin: Vels nije samo Bejl, ali se nadam novoj pobjedi

Selektor Srbije Slavoljub Muslin rekao je da Vels nije samo Garet Bejl i da se ne osvrće mnogo na izostanak glavne zvijezde Ostrvljana u predstojećem meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

“Orlovi” će 11. juna u Beogradu odmjeriti snage sa selekcijom koja je ljetos na Evropskom prvenstvu stigla do polufinala.

“Vels nije samo Bejl. Biće nam lakše zbog toga, ali igrači Velsa imaju mnogo kvaliteta i daće sve od sebe. Na to ne treba da gledamo kao olakšavajuću okolnost. Imamo i mi kadrovskih problema, ali računam na naš kvalitet. Nadam se pobjedi, ali i prelijepom ambijentu, punom stadionu i velikoj podršci publike jer mislim da smo rezultatima, ponašanjem i igrama to zaslužili. Utakmica je važna, ali ne i presudna. Nećemo se kvalifikovati i da dobijemo. Bićemo bliži još jedan korak Rusiji, ali to neće biti kraj. U fudbalu vrlo brzo ide na jednu ili drugu stranu. Bićemo obazrivi”, kazao je Muslin.

Srbi i Irci su na vrhu grupe D poslije pet kola kvalifikacija sa 11 bodova, Vels i Austrija imaju po sedam, Gruzija dva, a Moldavija bod.

Send this to a friend