Fudbal VEZISTA ISKRE IRFAN ŠAHMAN OPTIMISTA PRED NASTAVAK SEZONE I UTAKMICU SA NIKŠIĆANIMA pdficon

Na pobjedu protiv Sutjeske

Prvu četvrtinu šampionatata Crne Gore fudbaleri Iskre odigrali su odlično. Tim Aleksandra Nedovića nalazi se na trećem mjestu, odmah iza Sutjeske i Budućnosti, a svakako da Danilovgrađani imaju želju da tu i ostanu.

To je u razgovoru za Dan potvrdio Irfan Šahman, u poslednje vrijeme jedan od najboljih fudbalera Iskre.

“Kod nas je većina igrača na okupu oko tri godine i uz par pojačanja napravili smo dobru ekipu. Prije početka prvenstva zacrtan je cilj da se izbori Evropa i za sada smo na pravom putu. Iskreno, očekivao sam da ćemo ove godine biti u vrhu tabele. U Iskri sam tri sezone i mislim da je vrijeme da napravimo jedan korak više u odnosu na ovo do sada što smo uradili”, rekao je Šahman.

Kao i svim ostalim klubovima i Iskri je pauza u prvenstvu dobro došla. Na pitanje kako su je iskoristili, Šahman je odgovorio:

“Pauzu smo iskoristili da se još bolje pripremimo za preostale mečeve koji nas očekuju. Doradili smo neke stvari koje su nam falile u igri i sve je proteklo u odličnoj atmosferi, nakon dobrih rezultata koje smo postigli”.

A prvi rival nakon pauze je ni manje ni više aktuelni šampion i lider na tabeli, ekipa Sutjeske. Danilovgrađani će Nikšićane ugostiti na stadionu OFK Titograda. Ali, to ne umanjuje njihove želje pred ovaj susret, a one su vezane isključivo za ostvarivanje povoljnog rezultata.

“Što se tiče utakmice sa Sutjeskom, koja je po meni najbolja ekipa u ligi, mislim da možemo da se nosimo sa njima. To smo pokazali u prvoj utakmici u Nikšiću, gdje smo izgubili u nadoknadi vremena. Spremno dočekujemo taj duel i mislim da možemo do pozitivnog rezultata”, poručio je Šahman.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
jojo
Gost
jojo

Milić je u prvu utakmicu dobio sve duele sa štoperima Sujeske , a oni oće da igraju čisto, a momak za 10 cm veci od njih.

Send this to a friend