Fudbal

Na Starom aerodromu uskoro izgradnja nacionalnog stadiona

Fudbalski savez Crne Gore uz podršku Glavnog grada i države, gradiće na Starom aerodromu nacionalni stadion, saopštio je za CdM predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević.

“Zadovoljstvo mi je da najavim da će na Starom aerodromu biti izgrađen nacionalni stadion koji će zadovoljiti sve najsavremenije potrebe i standarde za ovako velike sportske objekte. Nakon Cetinja, ovo je drugi veliki projekat izgradnje stadiona čime je država još jednom pokazala namjeru da populariše sport i ulaže u izgradnju objekata svjetskog nivoa. Nadam se da ćemo imati pomoć i UEFA i FIFA i da ćemo vrlo brzo početi sa izgradnjom nacionalnog stadiona na Starom aerodromu”, kazao je Savićević.

Ističe da ovo nijesu jedini objekti koji će se raditi u narednom periodu.

“U Nikšiću je završen projekat izgradnje tribine na fudbalskom stadionu, takođe se gradi u Lješkopolju, a očekujemo i da ćemo sa novom vlašću u Tuzima, napraviti dogovor u vezi sa izgradnjom tribine. Takođe smo planirali izgradnju tribine sa 1000 mjesta u našem trening kampu, u kojem će se organizovati međunarodni i domaći turniri za mlađu populaciju, kao i za žensku fudbalsku reprezentaciju”, saopštio je Savićević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
aleksandar leso
Gost
aleksandar leso

Da nije to bogati onaj valorizovani Aerodrom ili Tivat ili Ćemovsko polje mada Berane prijeti a i onaj što su ga napravili na Žabljaku i to Njemci 41.god.

baki
Gost
baki

koliko dusmana majko mila!Pa i za auto put ste isto kom.Ovaj Dejo od kad je presjednik napravio je dosta FS -tereni na stari masu stadiona je koliko toliko renovirano i jos jedna stvar mi smo siromasna drzava ne zaboravite to!!Bravo Dejo samo naprijed!!!

baki
Gost
baki

svaka cast genije!!!

Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

Koliko sam vam ja samo Nacionalnih stadiona ukraoo a tek moj DPS ali dobřo…..Neka angažuju Arhitektu stadiona Pod Goricom..Da napravi malo veće i šire stubove jer su oni previše mali,vidi se i pola terena kad ustaneš sa sjedišta i naviješ se u stranu..

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Sto ce nam desa stadion mozemo igrat u pozegu ili nis …reprezentacija srbija b menadzersko politicki projekt bez duse …..klupski fudbal umire u rukama kriminalaca i politicara …

Brdjanin
Gost
Brdjanin

Stadin da se zove SRBSKA SPARTA…

Branko
Gost
Branko

Uključio se i Savićević u Milove predizborne lagarije, prepao se da ne izgubi ovaj lagani lebac.

Stiropor
Gost
Stiropor

Jeeeeee dobićemo stadion, na njemu će se dijelit ukrajinska čokolada iz cetinjske fabrike.

Blagoš…

саша
Gost
саша

да неће ово тзв. ,,геније” да се кандидује за градоначелника . . . . . ? – смијешно –

bokaa
Gost
bokaa

trcanje i skakanje je perspektiva, nista mozak!

Zvek zivi
Gost
Zvek zivi

Oce li to onaj sa Cetinja d aprebace u Podgoricu?

Dejan ljubav 💶
Gost
Dejan ljubav 💶

Ujače i ujna što ste uzeli ključ od lokala od žene koja ga izdaje. Tivcanko razmišljam ja jedan stan u porto montenegro ali za deset godina neće se pridati. Radim stedim.

maks
Gost
maks

samim tim otvaraju se nova radna mjesta na stadionu, sansa za nova zaposljavanja

Dzidzi
Gost
Dzidzi

Volio bih da imamo veci i ljepsi stadion ali se pitam da nijesmo pretjerali.nibovaj pod gorivom ne mozemo napuniti ako protivnik nije atraktivan.fudbal nam je na amaterskom nivou a stadin ce biti pun na par kvalifikacionih utakmica.ne vidim logiku.za te pare bazeni,staze tj tereni za atletiku,streljane,teniski tereni…neato sto mozemo valorizovati i kroz sportske rezultate.a fudbal,nemam nista protiv,za nas najskuplji sport… Više »

W1987
Gost
W1987

Istocna tribina stadiona pod Goricom… ne znam sta reci…

Send this to a friend