Fudbal

Na Starom aerodromu uskoro izgradnja nacionalnog stadiona

Fudbalski savez Crne Gore uz podršku Glavnog grada i države, gradiće na Starom aerodromu nacionalni stadion, saopštio je za CdM predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević.

“Zadovoljstvo mi je da najavim da će na Starom aerodromu biti izgrađen nacionalni stadion koji će zadovoljiti sve najsavremenije potrebe i standarde za ovako velike sportske objekte. Nakon Cetinja, ovo je drugi veliki projekat izgradnje stadiona čime je država još jednom pokazala namjeru da populariše sport i ulaže u izgradnju objekata svjetskog nivoa. Nadam se da ćemo imati pomoć i UEFA i FIFA i da ćemo vrlo brzo početi sa izgradnjom nacionalnog stadiona na Starom aerodromu”, kazao je Savićević.

Ističe da ovo nijesu jedini objekti koji će se raditi u narednom periodu.

“U Nikšiću je završen projekat izgradnje tribine na fudbalskom stadionu, takođe se gradi u Lješkopolju, a očekujemo i da ćemo sa novom vlašću u Tuzima, napraviti dogovor u vezi sa izgradnjom tribine. Takođe smo planirali izgradnju tribine sa 1000 mjesta u našem trening kampu, u kojem će se organizovati međunarodni i domaći turniri za mlađu populaciju, kao i za žensku fudbalsku reprezentaciju”, saopštio je Savićević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
aleksandar leso
Gost
aleksandar leso

Da nije to bogati onaj valorizovani Aerodrom ili Tivat ili Ćemovsko polje mada Berane prijeti a i onaj što su ga napravili na Žabljaku i to Njemci 41.god.

baki
Gost
baki

koliko dusmana majko mila!Pa i za auto put ste isto kom.Ovaj Dejo od kad je presjednik napravio je dosta FS -tereni na stari masu stadiona je koliko toliko renovirano i jos jedna stvar mi smo siromasna drzava ne zaboravite to!!Bravo Dejo samo naprijed!!!

baki
Gost
baki

svaka cast genije!!!

Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

Koliko sam vam ja samo Nacionalnih stadiona ukraoo a tek moj DPS ali dobřo…..Neka angažuju Arhitektu stadiona Pod Goricom..Da napravi malo veće i šire stubove jer su oni previše mali,vidi se i pola terena kad ustaneš sa sjedišta i naviješ se u stranu..

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Sto ce nam desa stadion mozemo igrat u pozegu ili nis …reprezentacija srbija b menadzersko politicki projekt bez duse …..klupski fudbal umire u rukama kriminalaca i politicara …

Brdjanin
Gost
Brdjanin

Stadin da se zove SRBSKA SPARTA…

Branko
Gost
Branko

Uključio se i Savićević u Milove predizborne lagarije, prepao se da ne izgubi ovaj lagani lebac.

Stiropor
Gost
Stiropor

Jeeeeee dobićemo stadion, na njemu će se dijelit ukrajinska čokolada iz cetinjske fabrike.

Blagoš…

саша
Gost
саша

да неће ово тзв. ,,геније” да се кандидује за градоначелника . . . . . ? – смијешно –

bokaa
Gost
bokaa

trcanje i skakanje je perspektiva, nista mozak!

Zvek zivi
Gost
Zvek zivi

Oce li to onaj sa Cetinja d aprebace u Podgoricu?

Dejan ljubav 💶
Gost
Dejan ljubav 💶

Ujače i ujna što ste uzeli ključ od lokala od žene koja ga izdaje. Tivcanko razmišljam ja jedan stan u porto montenegro ali za deset godina neće se pridati. Radim stedim.

maks
Gost
maks

samim tim otvaraju se nova radna mjesta na stadionu, sansa za nova zaposljavanja

Dzidzi
Gost
Dzidzi

Volio bih da imamo veci i ljepsi stadion ali se pitam da nijesmo pretjerali.nibovaj pod gorivom ne mozemo napuniti ako protivnik nije atraktivan.fudbal nam je na amaterskom nivou a stadin ce biti pun na par kvalifikacionih utakmica.ne vidim logiku.za te pare bazeni,staze tj tereni za atletiku,streljane,teniski tereni…neato sto mozemo valorizovati i kroz sportske rezultate.a fudbal,nemam nista protiv,za nas najskuplji sport… Više »

W1987
Gost
W1987

Istocna tribina stadiona pod Goricom… ne znam sta reci…

Škot
Gost
Škot

Stadion I u Podgoricu I na Cetinje I to bas pred izbore.Svaka cast nasoj sposobnoj vladi,samo sa se ne istopi kao ona fabrika cokolade

Velimir1966
Gost
Velimir1966

SUPER,SRETNO,TAKO I TREBA!
DRZAVA,NARAVNO!
NECE BOJANIC,MILACIC,DOBRILO I OSTALI PRODATI NESRETNICI!

Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

Aj u penziju Velimiru stari poltronu..Nebih ti ni glas dao da imaš,ne radi starosti 66`jer si mlad u pamet.. nego radi gluposti što pišeš,djedurino jedna DPSovska

Dejan ljubav 💶
Gost
Dejan ljubav 💶

Deki neka bude veliki stadion zasluzujemo mi to. Napred crna goro.

Falco
Gost
Falco

Onaj u Cetinje je strašno ispa’ 😉

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Bravo za Deja Savićevića! Evo ja predlažem da se napravi ovalni stadion kao Manchester City ⚽️🇲🇪👍👌🙄https://www.virginexperiencedays.co.uk/manchester-city-football-club-stadium-tour-for-two-adults?gclid=EAIaIQobChMIprSM99yo2gIVXWQZCh3wlApUEAAYASAAEgIYlvD_BwE

Maks
Gost
Maks

Bravo,samo tako nastavite

Ghgggh
Gost
Ghgggh

Predizborna propaganda 😆

Ćotek
Gost
Ćotek

Na DUP neko nacrta kružić da se se mase plae pred izbore…. dje je plan, dokumnetacija, konkursi…. ajte, ne lažite ovaj narod više!

Libe
Gost
Libe

Reci rok zavrsetka i ja castim jos 20 godina.

Hdh
Gost
Hdh

Niste u stanju istočnu tribinu da napravite a kamoli stadion

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Jednostavno ne vjerujem…sve je moguce…A treba i Sjever Stadion…nemoguca misija

vesko nk
Gost
vesko nk

Sa srećom Dejo.Nikad nije kasno da se počne sa pravim stvarima.Fudbal je najpopularniji sport na planeti i zaslužuje pravu sportsku arenu i kod nas.Naš Vembli.Ništa megalomanski veliko no onoliko koliko se može samo da bude arhitektonski lijepo zdanje i fukcionalno za zemlju od 600 000 stanovnika.Znači nekih 35 000 sjedišta ukupno.

Prijatelj
Gost
Prijatelj

@vesko nk: u pravu si Vele. Treba stadion za 35. 000 gledalaca. Ja podržavam iako ni za jednu partiju ne glasam. To je za sve nas.
Ako je to tačno što je Dejo Savićević najavio dobro je. Može se napraviti montažni kao u UK za oko 25-30 miliona eura baš dobar stadion ⚽️🇲🇪👍🙄

Ćotek
Gost
Ćotek

Bači se kamen temeljac pred izbore a gradnja bi počela 2218 😹😹😹

Shade
Gost
Shade

Ovo malo djeluje kao priča pred izbore, ali bitno je da je ideja pokrenuta, jer nam nacionalni stadion itekako treba.
Svaka čast, samo istrajte na toj ideji, tražite pomoć of FIFA i UEFA pa da za 3-4 godine imamo jedan fin stadion od 20 do 25 hiljada mjesta.

Stiropor
Gost
Stiropor

Malo djeluje? Malo?! Hahaha ooooooo

JaiJa
Gost
JaiJa

2018. – uspjeh je izgradit tribinu i 2,3 plana

bato
Gost
bato

Ne bih ulazio u to da li je najava gradnje nacionalnog stadiona ,predizborna manipulacija,ali po meni je jedino FSCG ,od svih nasih saveza sposoban za ovako nesto,Dejo,ako to uradis.bices i genije i legenda.

Send this to a friend