Fudbal

Naći recept za bunker

Mlada reprezentacija Crne Gore je na samom startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019. negdje u oktobru 2017. godine ispala iz konkurencije za plasman u Italiju i San Marino, ali očajne kvalifikacije se moraju završiti.
Do kraja su ostala dva kola, a “sokolići” danas (16.00) u Nikšiću, kraj Bistrice, dočekuju nejaki Luksemburg. I jure tek drugi trijumf!
Selektor Mojaš Radonjić je imao problema sa spiskom (mijenjao ga u posljednji tren), ali Crna Gora mora da napadne tri boda kako bi poboljšala svoje mjesto u grupi 9.
“Luksemburg smo na strani savladali sa 3:1, ali će ova utakmica biti skroz drugačija. Igraju defanzivno, tako da će biti izuzezno teško”, rekao je Radonjić.
A na kraju kvalifikacija, naši talenti će 16. oktobra takođe u Nikšiću dočekati Kazahstan.
“Na papiru, Luksemburg i Kazahstan su najlakši protivnici. Međutim, i jedni i drugi igraju defanzivno, pogotovo u gostima. U svakom slučaju, u oba meča ćemo morati da koristimo šanse koje stvorimo, jer ćemo u suprotnom imati problema”, poručio je iskusni Radonjić.
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
marius
Gost
marius

Kako nac recept za bunker Luxemburga? E ako ovo nije sprdnja cesa zbore ovi ljudi , jad me zna .

Badzana
Gost
Badzana

Sprdnja nego što je. Neka i naši igraju bunker, to je najbolji recept.

gastarbajter
Gost
gastarbajter

recept je jednostavan.maknite se vas dvojica.godinama ste tu a stjhimo u ler ili idemo u rikverc.doveli ste do toga da je kvota na nas 1.65 protiv luksemburga.

Marv
Gost
Marv

Buducnost CG fudbala je zapacecna. Uzivajte jos malo sa ovim sto su stasali dok ste bili SCG … sada tek sliedei potop i igre na nivou Farskih ostrva. Sluzicete za punjenje bodova.

Send this to a friend