Fudbal

Nadam se da ću unaprijediti fudbal

Jedini Crnogorac koji radi kao selektor se upustio u novi izazov – Miodrag Radulović je predstavljen kao novi vođa fudbalske reprezentacije Mijanmara!

Pedesetjednogodišnji Podgoričanin je sa nekadašnjom Burmom dogovorio ugovor godinu plus godinu”, a sa čelnicima tamošnjeg saveza se lako dogovorio.

“Imao sam kratke, ali usješne razgovore sa Fudbalskim savezom Mijanmara. Dopala mi se njihova vizija o razvoju fudbala sa tehničkim direktorom Belgijancem Erikom Abramsom. Brzo smo se sporazumjeli”, rekao je Radulović.

Popularni Mijo je prethodne četiri godine trenirao Liban, ispisao je istorijski rezultat učešćem na prvenstvu Azije, a sada želi da razvije fudbal u još jednoj azijskoj zemlji.

“Mijanmar želi da ulaže u fudbal, ima dobru infrastrukturu, ali me čeka dosta rada na taktičkom planu. Igrači su tehnički obučeni, brzi su i karakterni, ali imaju taktičke nedostatke i nisu disciplinovani u igri”, rekao je Radulović, koji se raduje novom poslu…

“Za mene je ovo pravi izazov, pokušaću da napravim ono što sam napravio sa Libanom. Nadam se da će moj dolazak biti koristan za njihov fudbal”, poručio je Radulović, kome će jedan od pomoćnika u stručnom štabu biti Vladimir Krunić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
braVari
Gost
braVari

nauci ih da sutnu loptu Mijooo i obogatices se, taman ka u Liban 😉

Send this to a friend