Fudbal

Nade su uništene, nadali smo se osvajanju Lige šampiona

Naše nade su uništene. Bolan poraz. Nismo očekivali da možemo prokockati prednost od tri gola, rekao je Andres Iniesta, fudbaler Barselone poslije sinoćnjeg poraza od Rome (0:3) na stadionu “Olimpiko” i eliminaciji iz Lige šampiona.

Igrači Barselone odigrali su jednu od najgorih utakmica u posljednjoj deceniji, pa su nakon pobjede u prvoj utakmici 4:1 na “Kamp Nou” sinoć u Rimu bili primorani potpisati kapitulaciju, iako su ih mnogi unaprijed inaugurisali u polufinaliste eminentnog takmičenja.

“Razočaranje je veliko. Vjerovali smo i nadali se da ćemo osvojiti Ligu šampiona. Roma je znala da nas napadne i nismo imali odgovor za njihovu igru. Nije sada vrijeme da pričam o tome, ali vjerovatno ovo je bila moja posljednja utakmica u Ligi šampiona”, istakao je Inijesta, najavivši tako odlazak iz Barselone.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
anonymous
Gost
anonymous

Strasan fudbaler, bilo je zadovoljstvo gledati ga na evropskim terenima! Izuzetan pregled igre, vrhunski osjecaj za asistenciju i apsolutno najnesebicniji fudbaler kojeg sam imao priliku da gledam. Nekad su bili Pele, Garinca i Vava, a u modernom fudbalu Mesi, Cavi i Injesta.

Gusinje
Gost
Gusinje

To je bila jedna noć koja se desava jednom u 100 god. Idemo dalje vi ste fudbalski umjetnici i svaki pravi ljubitelj ove igre uživa u vasoj igri.Penaldo i Frankovi smecari će još trpiti torturu Barse nad njima jer oni Barsi služe za popravljanje gol razlike,uzmite statistiku u zadnjih 15.god i vidjecete sto je Barsa radila Penaldu i tom smecu

Roz
Gost
Roz

Xaxaxaxaxaxaxaxa..kako sam srecan.niste ni zasluzili da se nadjete ni medju 8 najboljih..padavicari

Send this to a friend