Fudbal Baraž

Najvažniji mečevi za Bokelj

Bokelj je nakon lošeg otvaranja sezone uspio da napravi reakciju.

Posebno dobre partije Kotorani su pružali u drugom dijelu sezone, kada su dolaskom nekoliko mladih igrača uspjeli da naprave zanimljiv tim. Igrao je Bokelj dobar i dopadljiv fudbal, a iako je na kraju ušao u rezultatsku krizu, zasluženo je stigao do cilja – baraža i prilike da se nada Prvoj ligi.

“Praktično cijele sezone igrali smo za ovo. Bokelj je imao jasan cilj da se stigne do baraža i tome je uspio. Međutim, kada se cijele sezone posvetite tome da dođe do prilike da igrate dvije utakmice onda je jasno da su te dvije utakmice zaista najvažnije. Osjećamo veliko zadovoljstvo što imamo priliku da budemo u baražu, ali naravno i obavezu da ostavimo što bolji utisak. Smatram da je Druga liga ove sezone bila zaista dobra, bilo je mnogo jakih utakmica i zato treba da se pokažemo u dobrom svjetlu”, kazao je Ivan Mićunović, nekadašnji biser Sutjeske i Rudara, koji je nakon kratke epizode u Bosni i Hercegovini došao u Bokelj.

Bokelj je dva puta bio domaćin u prvim mečevima baraža i oba puta je eliminisan, sada će tražizi treću sreću.

“Titograd je prvoligaš, ima dosta kvalitetnih pojedinaca, tu je i Adrović najbolji strijelac lige svih vremena i jasno je da su favoriti. Ali, moramo pokušati da pružimo što bolje izdanje, a nadam se da ćemo popraviti utisak sa nekoliko prethodnih mečeva”, dodao je Mićunović.

Kotorani će biti u problemima, jer je nekoliko igrača van stroja zbog povreda, dok je glavna napadačka opcija Slavoljuba Bubanje, Igor Poček pod suspenzijom zbog parnih kartona.

Tags
Send this to a friend