Fudbal

Najveća želja je puna Morača

Budućnost se kompletirala, što je najviše obradovalo stručni štab. Vjeruju da će do 6. oktobra, starta Lige šampiona, bez problema svaka od igračica zauzeti svo ju poziciju i odgovoriti kvalitetnom igrom i pobjedom danskoj Odenzi.

Anđela Bulatović jedna je od onih koja je polako, zbog manjih problema sa koljenom, ulazila u napornu i zahtjevnu priču priprema.

“Sada je dobro. Ohrabrena je radom u posljednjih petnaestak dana. Primila sam injekciju i od tada je sve bolje i bolje. Biću spremna za 6. oktobar”, kazala je Bulatović.

“Plave” ulaze u finiš priprema. Do početka LŠ sparingovaće sa Krimom i odigrati dva meča u Regionalnom takmičenju.

“Od samih priprema u Kolašinu, do turnira i trening utakmica, bilo je naporno. Još da pregri momo pripremni period, onda ćemo spustiti intenzitet i biće lakše. Sve ovo što smo do sada prošli bilo nam je od koristi, kako za mene, tako i za mlađe”.

Napomenula je Anđela i problem povreda, odustva, ali pohvalila ogromnu želju da se nadomjesti nedostatak nekih prvotimki. Konkretno, u toj utakmici sa Đerom, do odmora je bilo dobro. Kasnije zbog stanja i svega, imali smo period pada u igri. Ali, svakako, ima mnogo pozitivnih stvari u igri. Jeste da ni jesmo bile kompletne, ali sam sigurna da ćemo se još više do oktobra podići, jer smo sve na okupu”.

Budućnost ništa slučaju ne prepušta, uporedo sa radom na terenu analiziraju se protivnici u Ligi šampiona.

“Polako i to ide, ne toliko grupno, koliko individualno pokušavamo da upoznajemo rivale. Imaćemo vremena i znaćemo ih u malom prstu. Budućnost će igrati grupnu fazu protiv renomiranih rivala. Dolaze iz različitih škola rukometa. Toliko godina koliko radimo sa Adžom znamo kako moramo i na koji način da pripremamo protivnike. To je rutina i neće nam predstavljati problem, jer je to sastavni dio Adžove škole”.

Od povratka u Podgoricu Bulatović jedva čeka da sa djevojkama istrči na teren u “Morači”.

“Jedva čekam da počne Liga šampiona, da pokažemo sve ovo što smo radili do sada. U Podgoricu stiže poseban i kvalitetan rival, iz jake škole, sa odličnim trenerom, zato neće biti lako. Zbog toga slučaju nećemo ništa prepustiti. Vjerujem da ćemo zablistati na premijeri i da će se popuniti tribine. Puna Morača moja je posebna želja”.

To što je nije bilo dugo u plavom dresu, Anđeli ne predstavlja problem. Pohvatala je sistem.

“Moram reći da radimo dobro, a mlade su navikle na kvalitetan rad. Sistem je isti, ništa se nije promijenilo. Od dolaska u Budućnost i priprema u Kola šinu znala sam da ćemo napredovati, posebno mlade, što se vidi”, zaključila je Bulatović.

Send this to a friend