Fudbal

Napad na prvu pobjedu

Kom Eurozox na Zlatici (subota, 15.00) gosti Dečić u 25. kolu biće to okršaj ekipe koja je u baražu i tima koji je posljednjeplasirani i gleda u oči Drugu ligu.

Ekipa Dušana Vlaisavljevića protiv Dečića igra za opstanak, ali i za prvi trijumf na proljeće…

“Čeka nas težak meč, bićemo maksimalno koncetrisani i probaćemo da zabilježimo prvu pobjedu u drugom dijelu. Utakmica je važna i za nas i za Dečić, jer smo direktni konkurenti za opstanak, ali ima još dosta do kraja. Ko bude imao veću želju slaviće”, rekao nam je vezista Zlatičana, Nikola Đurković, koji zna da je protivnik u lošoj seriji…

“Na pet posljednjih utakmica nisu postigli gol, ali to ne mora ništa da znači. Daćemo sve od sebe”, jasan je 24-godišnji vezista.

“Nemamo šta da izgubimo, ali mislim da je vrijeme da napravimo prvi korak ka opstanku. Mislim da Kom igrački nije kvalitetniji od nas, a naša prednost je što stručni štab vjeruje u nas i ne pritiska nas. To nam daje snagu da ostvarimo pobjedu. Spremni smo da izginemo do kraja i da dokažemo da nam je mjesto u eliti”, rekao je 21-godišnji štoper Dečića Demir Krkanović.

Stadion na Zlatici nije u najboljem stanju, a Kom je u prvom dijelu sezone jednom savladao Dečić (na Zlatici 2:1), dok je jednom bilo neriješeno (u Tuzima 1:1).

Send this to a friend