Fudbal

Navijači Zete otvorili račun za pomoć klubu

foto: CdM

Zeta igra najbolji fudbal u državi, a igrači mjesecima nisu primili platu.

Sada je pokrenuta inicijativa za pomoć prvom šampionu nezavisne Crne Gore.

Navijači “vukova” su otvorili žiro račun u Prvoj banci Crne Gore, a plan je da se skuplja novac do 1. decembra do kada traje akcija prikupljanja pomoći, a onda će taj novac biti podijeljen igračima i stručnom štabu na ravne časti.

Broj žiro računa je 5350400100813260-31.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dado
Gost
Dado

Bravo navijaci Zete udarite po obrazu tim biznismenima i svim drugim pajtasima sto ne znaju dalje od nosa bez za svoje dupe grabe.A ni to nije neko resenje .Ministarstvo sporta treba da ispita sve okolnosti kako pomoci ovom klubu.Gdje ce se usmjerit dalje generacije kad je ovakvo stanje.

MSC
Gost
MSC

Z… li vi mene?!!! Dajte to bolesnima, gladnima, a ne tim lezilebovicima…neka igraju bez plate dok ne budu sposobni da zarade nesto.

Cg..
Gost
Cg..

Ludilo pravo! Jer po svim standardima u svijetu i kod nas moraju fudbaleri imati pare! Oni ne igraju iz ljubavi u amaterskoj ligi vec za pare 🙂 A sta je omda sa porodicama koje nemaju dinara u kuci ( posto su roditeji bolesni ili ostali prije 10 i vise godina bez posla, djeci sto nemaju ni za rucak? Ko ce… Više »

MSC
Gost
MSC

Kad izgubiš posao , onda nađeš drugi i niko ti ne uplaćuje nista da preživiš. Tako je uopšte u životu, zašto ne bi bilo i u fudbalu. Neka traže drugi klub ili drugi posao …

alo
Gost
alo

Otvorili su novac i pustili ga da tece kao Zeta

Send this to a friend