Fudbal Iskra pala u završnici meča pod Goricom

Nedović: Zaslužili smo bod, imao bih dosta toga da kažem o suđenju

foto: FK Iskra

Trener fudbalera Iskre Aleksandar Nedović bio je utučen na kraju meča sa Budućnošću, koji je njegov tim izgubio pogotkom u 90. minutu (1:0).

Čovjek odluke bio je Dejan Zarubica.

“Drugo poluvrijeme odigrali smo bolje nego prvo. Taktički smo bili fenomenalni, ostavili minimum prostora ovakvoj Budućnosti i mislim da smo za trud i uloženu energiju u drugom poluvremenu zaslužili bod. Iz potpuno nepoznatog razloga smo igrali sa igračem manje, ali to je sastavni dio fudbala i mora da se pretrpi”, rekao je Nedović.

Iz Iskre su često imali primjedbe na suđenje.

“Kod moje ekipe uopšte nije bilo nervoze. Na kraju poluvremena je bila kulminacija svega. Nijesam siguran da smo zaslužili sve kartone, niti da kod crvenog kartona nije bio kontrafaul u našu korist. Ali, nadležni treba da se bave tim. Imao bih dosta toga da kažem na tu temu”, naveo je nekadašnji fudbaler Budućnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
bidzi
Gost
bidzi

Zasluzili ste jos jedan po pravilima ove igre. Ivanovica je srusio zadnji igrac odbrane sa ledja dok je ulazio u 16. Cisti crveni. A ovaj dodijeljeni je suvisno i komentarisat. Japancu je isto oprosten drugi zuti.

Goran
Gost
Goran

Nije tačno da ste zaslužili bod.U Nikšiću ste to zaslužili.Budućnost je bolja od vas u drugo ste igrali bunker klasični.Nedoviću nemaš neku ekipu i to je fakat.

Send this to a friend