Fudbal

Neefikasnost muči Pljevljake

Rudar nije najsrećniji učinkom u prvoj četvrtini prvenstva – tek devet bodova iz isto toliko utakmica, uz samo jednu pobjedu. Igra je sama po sebi bila korektna, ali samo do protivničkog šesnaesterca, gdje je lociran glavni problem ekipe slaba efikasnost.

Mnogo je šansi potrošila četa Edisa Mulalića, a da je njegov tim u realizatorskoj krizi pokazao je i posljednji meč pod Golubinjom, u kojem domaćinu nije bio dovoljan penal i nekoliko zicera za trijumf nad Iskrom (0:0).

“Mislim da smo zaslužili više bodova na osnovu igre koju smo generalno pokazali u dosadašnjem dijelu šampionata. Nijesmo imali ni sreće u nekim utakmicama, ali vjerujem da će nam se to vratiti”, rekao je Radomir Đalović, koji nastavlja: Imali smo dosta prilika, ali postigli smo svega četiri gola. To je malo i to nas je koštalo boljih brojki. Najvećim dijelom preuzimam odgovornost jer sam ja napadač koji bi trebalo da daje golove. Očekujem veći lični doprinos i vjerujem da ću pomoći timu da se što prije približi gornjem dijelu tabele. Imamo slabiju ekipu nego prošle sezone i svjesni smo da će biti momenata kada ćemo patiti. Ali, naš trener radi odličan posao i uvjeren sam da će izvući maksimum. Mi smo tu da mu u tome pomognemo”, kazao je iskusni golgeter.

Đalović je neko ko vuče saigrače, borbenošću, motivom, zalaganjem, karakterom… Iako je najstariji u ekipi sa 36 godina, način na koji se daje na terenu, tjera ostale da ga prate. Rođeni Bjelopoljac, koji ima respektabilnu karijeru, izborio je od starta sezone nekoliko jedanaesteraca i zatresao mrežu u remiju sa Mornarom.

Priliku da popravi statistiku imaće sjutra u derbiju 10. kola protiv vodećeg i neporaženog OFK Titograda.

“U goste nam dolazi vodeći tim i znamo da će biti teško. OFK Titograd ima dobrog trenera kog poznajem, a i tim koji je do sada najviše pokazao. Ipak, igramo kod kuće i uradićemo sve da pobijedimo. Mnogo bi nam značilo da osvojimo tri boda, prije svega zbog samopouzdanja. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima, ali nijanse su faille da budemo bolji. Očekujem da budemo učinkovitiji u nastavku sezone”, zaključio je Đalović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Čarli Braun
Gost
Čarli Braun

Muči cijelu CG ligu jer igraju da ne izgube a ne da daju gol više. Ako ne napadneš ne možeš očekivati pobjedu.

Evo svi imamo TV i internet pa možemo vidjeti kakav se fudbal igra bilo gdje u svijetu, mišljenja sam da je ovaj naš gori od amaterske “Regionalliga Sudwest GER”.

Send this to a friend