Fudbal

Nema smisla plakati za prosutim mlijekom

Loše izdanje u drugom dijelu odvelo je Juventus u poraz od Atletika, ali trener “stare dame” Masimo Alegri smatra da nema potrebe plakati za prosutim mlijekom, već je neophodno dobro se spremiti za revanš.

A u revanšu će njegov tim juriti poraz od 2:0 sa stadiona “Vanda Metropolitano”.

“U drugom poluvremenu smo odigrali slabo. Napravili smo grešku, primili gol. U nastavku smo bili mnogo agresivniji i iznenadili su nas takvim pristupom”, istakao je Alegri.

Ipak, ima još najmanje 90 minuta borbe u Torinu.

“Imamo šansu da preokrenemo dvomeč u našu korist. Moramo vjerovati u to. Imaćemo neke igrače na koje nisam mogao da računam u Madridu. Nema smisla plakati za prosutim mlijekom. Znali smo da će biti teško i da će nas Atletiko natjerati da igramo loše i sporo. U prvom dijelu smo uspjeli da ubrzamo, ali ne i u nastavku”, ocijenio je Masimo Alegri.

Revanš je za 20 dana u Torinu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
marius
Gost
marius

U drugom poluvremenu ste odigrali liose, ali si ti napravio katastrofalne izmjene,izbacio Dibalu i Pjanica,igrace koji jednim potezom mogu rijesit utakmicu. Svako ko prati fudbal zna da Atletiko uvijek u drugom poluvremenu juri pobjedu, i tako klko ,tolko ostavi prazninu pozadi koju treba neko da iskoristi.

Jack
Gost
Jack

Preokrenuce Juve,pa makar se rjesavalo u produzecima jer nema vecih majstora za preokret od njih..

Send this to a friend