Fudbal

Neozbiljno, neljudski, kukavički, a nama za nauk – za vazda

foto: FSCG

Tog hladnog drugog decembarskog dana u Dablinu, legendarni Irac Robi Kin iz činije je izvukao ceduljicu sa natpisom Kosovo i smjestio ovu selekciju u grupu A kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Engleskom, Češkom, Bugarskom i što je za nas bilo najbitnije Crnom Gorom.

Dobili smo najnezgodnijeg rivala iz najlošijeg šešira, selekciju u usponu, ali i utakmice izuzetno problematične na planu organizacije. Htjeli to da priznamo ili ne, tek znalo se da će mečevi sa Kosovom sa sobom zbog političke situacije u regionu donijeti tenziju. I ogroman pritisak. Mislilo se da će na neki način dosta toga “splasnuti jer se igra pred praznim tribinama, ali prevarili smo se. Politika je opet odradila svoje, teren je opet postao mjesto obračuna političkih struktura na kojem je sport ko zna koji put patosiran.

E pa od tog početka decembra pa do sedmog dana juna dakle pola godine (i kusur dana) reprezentativci Mirko Ivanić i Filip Stojković imali su vremena da razmisle da li žele da budu dio tih, delikatnih mečeva. I dio crnogorskog projekta na putu ka EURU. Da su tada rekli “Ne želimo da igramo protiv Kosova, zbog toga što osjećamo da je to dio Srbije”, vjerovatno je mali broj onih koji bi im zamjerili. Za tandem iz Bačkog Jarka i Ćuprije možda je tako i prirodno. Na kraju krajeva FSCG bi imao vremena da na adekvatan način reaguje.

Odlučili su međutim da ćute, odigraju još koji minut za reprezentaciju, podignu sebi rejting i na dan meča odbiju da nose dres sa nacionalnim grbom. Neozbiiljno, neljudski, kukavički, kao i Drinčić nekada bez obzira na sve ucjene, prijetnje, pritiske i sve čemu su bili izloženi (a bilo je svega, čak su im kako saznajemo i životi bili ugroženi) i oni i njihove porodice prethodnih dana. Moralo je drugačije zbog ostatka ekipe sa kojom su dijelili dobro i zlo prethodnih godina, zbog činjenice da im je Crna Gora dala mnogo više nego oni njoj, zbog navijača, naroda…

Možda samo da bace pogled ka Fatosu Bećiraju, kojem je vjerovatno mnogo teže bilo sinoć da igra protiv “svojih”. A biće mu još teže u Prištini. Ili ka “svojima” Marušiću, Savićeviću ili Simiću.

Morao je međutim i FSCG na vrijeme reagovati i spriječiti ovu blamažu. Predsjednik FSCG Dejan Savićević je vjerovatno iz najbolje namjere potencirao dolazak igrača sa strane, jasno je međutim da smo sa njima (izuzev pojedinaca) vrlo malo dobili.

Mnogo više nam je oduzeto, pokazao je to i ovaj slučaj.

Ovako desio se najveći udarac za crnogorski fudbal u istoriiji, šamar nakon kojeg ostaje nada da ćemo se brzo oporavi. Reprezentacija se trenutno raspada, a mislili smo da imamo kult, da je reprezentacija svetinja. Nekima svakako da, ali nekima daleko od toga. Nekima je zabava, šansa da podignu sebi cijenu, obezbijede transfere… Nikada očigledno nije ni bila njihova. Kada takve stvari nismo spriječili na vrijeme, desilo nam se ovo.

“Put pod noge” što bi rekli stari… I ne okrećite se. I ko god razmišlja na sličan način poruka je identična. Ko ne osjeća taj grb na grudima, taj nema šta da traži ovdje.

A mi pamet u glavu. Da naučimo nešto za neke naredne bitke. Da pokušamo da krenemo naprijed, a ne konstantno nazad kao kompletan, ukleti region. Vječito bure baruta u okovima politike.

Jer, bolje je da budemo kao neki ponosni San Marino ili Gibraltar, koji kada postignu gol slave danima, organizuju veselja. Čistije je, ljepše, a i dolazi iz srca. Nego da jurimo neke nerealne stvari, sa polovnjacima iz Srbije, koji su Crnu Goru izabrali ne iz pretjerane ljubavi, već iz prostog razloga što reprezentaciji Srbije nisu mogli da privire.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fidel
Gost
Fidel

Kako se presra ovaj delija, ne daj boze da ima kakvu slobodnu temu….teatralno nema sta…

Marko
Gost
Marko

Neljudsko i kukavički je bilo i vaše priznavanje kosova, ali eto….desi se…

Mitar
Gost
Mitar

Reprezentacija kult i svetinja….ja ne znam zasto bi nesto sto je fudbalaska reprezentacija bilo kult i svetinja. To je fudbal…zabava za mase igraju momci lopte. Koga boli uvo. Nikakve stete ni da nemao nikakve reprezentacije. Volite drzavu na drugacini nacin…plati porez…ne bachi smece dje ne treba. Veli mora se reprezentacija voljet….ae bjezi.

Pogba
Gost
Pogba

Ajde ti Mitre igraj lastike ispred zgrade.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Pa kad milogorci nemaju istoriju ni kulturu moraju imati nešto

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Ko ne voli reprezentaciju taj slobodno može da se SELI iz države.

POJK
Gost
POJK

Pa zar taj isti Tumbakovic nije pozivao i Beciraja u reprezentaciju. Zar sa Becirajem nisu igrali i Ivanic i Stojkovic. Zar nisu svi saradjivali. Drugo je odnos igrati protiv nekoga koga njihoba zemlja ne priznaje. Nije u pitanju mrznja prema narodu nego je u pitanju stav prema svojoj zemlji. Ako vama neko otme djedovinu ii ako mu je sud dodijeli… Više »

Lado T.
Gost
Lado T.

Nije trebalo priznavat kosovo i na taj nacin poduprijet stvaranje velike albanije ! A sto se tice cg ona ne moze opstati ako za njen opstanak nije pravoslavni narod koji je stvorio crnu goru !

Maja
Gost
Maja

Ne mlati da te zamolim

delboj
Gost
delboj

Mizerno je. Da su odmah rekli, ili prije 7 dana, sve ok, kapa dolje, bili u pravu ili ne. Ovako je, ili strah, ili jurenje senzacionalizma. Zalosno, ali mislim da je ovo prvo. Zato, ne krivim Tumbakovica i ove momke. Hvala im na svemu do sad.

Čak No Ris
Gost
Čak No Ris

Brana Milačića za trenera.
I da se igra srcem ❤❤❤

Slavko
Gost
Slavko

Gledaj naslov hahahahaahah

Boban
Gost
Boban

Da li se iko od vas sto komentarisete ovo stidi toga sto je Crna Gora zbog nekog sitnog interesa priznala Kosovo.Sa tim je zabila noz u ledja “bratskoj” Srbiji i pljunula na 200 000 Crnogoraca koji zive u Srbiji i na 500 000 crnogoraca koji se ne slazu sa tom odlukom nase korumpirane vlade.

Ladybug
Gost
Ladybug

Hahaha…moras jos puno da ucis mali

Stop Rasism
Gost
Stop Rasism

Pametni se stidi da Voli više tuđu od svoje države!

Vasko
Gost
Vasko

A što ćeš reći kad Srbija prizna Kosovo.Po tebi bi trebali radi asimilovanih iseljenika da stanemo pod srpsku šapu i da vodimo njihove ratove fo posljednjeg Crnogorca.Nije mi jasno kako mozete i pomisliti da se nekakva useljenicka nacija sprda s nama.Sjutri dan bez ikakvih problema igrale rukometne reprezentacije Srbije i Kosova.To može i svi ćutite.Koji ste vi nesretnici puni pizme… Više »

Jad i beda
Gost
Jad i beda

Pa vi ste kontaktirali te igrače i trenera. Što se sad žalite? Ako su vam iskustva sa Bećirajem toliko dobra, tražite igrače po Kosovu, ostavite se Srbije koju ionako mrzite. Čemu to krpljenje više. Oslonite se na sopstvene snage kao što svi to rade.

Odza Veiljim
Gost
Odza Veiljim

A ko to mrzi Srbiju ? Princip je dati otkaz nakon žrijeba, a ne uzimati platu do utakmice i onda minut do utakmice otkazati !

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Jos uvijek ne vidim kakve veze ima Beciraj sa Crnom Gorom

Riki Mirotočivi
Gost
Riki Mirotočivi

Vi ste mu poćerali familiju,a “STOJKE” ima veze sa CG koliko i marsovci!

Pouka
Gost
Pouka

Marušić je imao mesta u reprezentaciji Srbije (nama deficitarna pozicija), ali očigledno nije verovao u sopstvene mogućnosti kad se opredelio za CG. Vrbovan je dok nam je bio ispod radara, pošto je u to vreme igrao za jedan od slabijih belgijskih klubova. Meni lično je nejasna ta vrsta mazohizma, gde se i pored jakog anti-srpskog sentimenta u Crnoj Gori, ljudi… Više »

Odza Veiljim
Gost
Odza Veiljim

Vama ne smeta kad vam od 6 igrača 4 u bazenu plivajumiz Crne Gore ?

Milan
Gost
Milan

Misliš 4 srbina iz crne gore!!!??to bi bilo ispravnije

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Sve rečeno tačno,mudro i zasluženo!

Lavica
Gost
Lavica

Svaka čast za autoru teksta, od prve do zadnje živa istina ,na žalost .

Milan
Gost
Milan

Da cg nije sramno prizala otetu pokrajinu nindo ovoga ne bi došlo a imali bih ste još 450000 navijača u nama !!!

Mijatovic 8
Gost
Mijatovic 8

Mi vise u CG ne uvozimo ni polovne automobile ali zato savicevic uvozi ove sto ih izbacaju iz svojih saveza i zemalja.. dovodi ove sto ih se u svojoj zemlji stide… nego nije vam bilo dovoljno onaj penal protiv srbije no ste i dalje nastavili.. napravite se ludi pa opet stojkovica pozovite… savezu raspali!!!

Nikad vise 1918
Gost
Nikad vise 1918

Zivim za taj dan da ovog stojkovica sretnem nedje!!!!

Lea
Gost
Lea

@Nikad vise 1918-ma prezri to g….

Strijelac
Gost
Strijelac

Dako više moderizujete moje komentare.Treba vi dva sata…. ako ih ne obrišete.Dajte više, svaki put isto.

vukomita
Gost
vukomita

AMIN ZA TEKST ..SLAZEM SE OD TACKE DO TACKE !!!!

Enki
Gost
Enki

” Da se okrenu prema Fatosu…” ? Smijesno pa i on da nije igrao kako kazete protiv svojih ne bi promasio ono sto jeste i bio bi kapiten tima a ne ” baba koja smeta ” . Aloooooo FSCG , ajde u pamet se vise i pustite momke koji vrijede i koji se bore za svoju drzavu i grb da… Više »

Joko Ćalasan
Gost
Joko Ćalasan

Fasistički… uvredljiv i ponizavajici osvrt. Ovi su nas momci uveseljavali i cinili srecbim do sad

Jež
Gost
Jež

Tebe je, Joko, razveselio onaj penal Stojkovića protiv Srbije, siguran sam u to.

Jež
Gost
Jež

Svijet će se još jednom uvjeriti kakav su Srbi narod.

Strijelac
Gost
Strijelac

Albanci : Srbi, 10 : 0 za Albance iz časti, morala, poštenja….da pojednostavim-Fatos Bećiraj – Tumbaković, Stojković, Ivanić…..sve što sam mislio o njima kad su došli, jednako je ovome što se desilo juče.Moraju izdati, kad se najmanje očekuje…..samo se čudim što je to za nekoga, nešto novo.Zar, iz istorije nijesmo ništa naučili?

Станоје
Gost
Станоје

Прочитај Горски Вијенац, можда нешто и научиш.

Strijelac
Gost
Strijelac

Znam ga napamet…..a, znaš li ti ko je napisao, Stanoja Glavaša?

banjanin
Gost
banjanin

Živa istina,ko Crnu Goru ne doživljava kao svoju državu,široko mu polje,časno bi bilo da sami odu no svjesni su da im nema niđe ni ljepše ni bolje,

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Banjani su Hercegovci

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Hercegovci nisu nikakva državnost, nemaju vladarske, pogotovo ne kraljevske porodice kao mi Crnogorci i to je odbjegli dio Crne Gore. Ništa drugo. Bili su dio naše Duklje 500 godina!

Zeta
Gost
Zeta

Nervirate me ovaj CDM samo baca buvu medju ovaj napaceni narod sa platama ispod normalnog standarda a mi se komatimo oko gluposti djeca nam gledaju po izloga I to je to uzivajte ovako nam je super

Pravi CG
Gost
Pravi CG

Imas 32 minusa jer odje besposlicari imaju pravo da javno iznesu misljenje koje je totalno nebitno i ne pomaze nicemu.

eto tako
Gost
eto tako

A STO STE DRUGO OCEKIVALI, IMPROVIZACIJA, TO NIJE REPREZENTACIJA NEGO KLUB, DOVODITE IGRACE SA STRANE, ZASTO SE NE DA SANSA IGRACIM KOJI SU ODAVDE, NIKADA SE NECEMO PLASIRATI NIGDJE, JER JE TO LAZ. TO NIJE CRNOGORSKA REPREZENTACIJA NEGO OCIGLEDNO VARANJE, NITI JE SREBRO RUKOMETASICA SA OLIMPIADE NITI TITULA EVROPE STVARNA JER JE TO SRBIJA ,,B,, NITI USPJEH KOSARKASA JER JE… Više »

mojsilović
Gost
mojsilović

Šta fali Islandu? Pa mi smo Lider Regiona kako te nije sramota da nas porediš sa Islandom?

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Rekoh ja davno da momak koji pokazuje srednji prst košarkašima Budućnosti u Beogradu i koji namjerno pravi penal protiv Srbije treba momentalno i bez razmišljanja da se udalji iz reprezentacije Crne Gore. Bilo je negativnih odgovora i minusa. Eto vam ga sad. Dodje maca na vratanca. Kad vas napustiše i selektor i igrači na čelu sa tim Stojkovićem i to… Više »

Zeta
Gost
Zeta

Digni se Njegose da vidis ko ti je sve crnogorac

Jež
Gost
Jež

Znao je Njegoš odlično ko” ljubi lance”!

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Njegos je rekao katolicima u vatikanu da ljube lance a za sebe da je Srbin.

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Njegoš je prezirao stanovnike Srbije zato što su voljeli da ljube lance za razliku od Crne Gore. Kratko i jasno.

Maja
Gost
Maja

Tako je!!!

Delboj
Gost
Delboj

Samo se pitam jesu li se Tumba i ovo momci vratili preko Soluna za Beograd. Standardna ruta bjezanije.

Betoven
Gost
Betoven

Ovo treba biti za nauk Savićeviću. Čovjek ne razumije da smo samostalna država. Preko tih igrača iz Srbije pravi biznis.

mojsilović
Gost
mojsilović

Pa i Mijatović napravi preko holanđana biznis u Real Madrid pa nikome ništa. Dejo je za njega ljudina.

flamantes
Gost
flamantes

sa ovim podlacima ne treba imati nikakve dogovore

Džikson
Gost
Džikson

Opet moram da zamolim sve građane Crne Gore na smirenost. Jer smo postali plinska boca koja pušta na plin samo se čeka da se upali šibica i eksplodira. Pa ko iole želi da vidi i razumije što se juče desilo ja sam vam reko. BOG JE VELIKI I ON JE SUDIJA.Pa vidite popili su peticu neka to nigde u svetu… Više »

POJK
Gost
POJK

Oces li da reces da je i ona nasa peticaprotiv Engleske BOG VIDIO. Pa ono sto ne bi voljeli da drugi rade vama ne radite ni vi njima. A i nije zgorega malo da ulazete u sebe pa da onda komentarisete.

Pekmez-aga
Gost
Pekmez-aga

Ukrajinci ih sinoć izvrijeđali a na terenu ponizili kao malo koga.Dočekani su kako zaslužuju ! I zato još jednom- SLAVA UKRAINI !

Pgpg
Gost
Pgpg

Vojvodina je, pored Srbije pored Srbije …ale,ale ale..
Dogodine pod Goricom Vojvodina:Crna Gora !

Marko
Gost
Marko

Dobar naslav, to je to!

Srbin no1
Gost
Srbin no1

Crnogorci mnogo ste jadni rijetkost je da medju vama ima covjeka.

Mrgud
Gost
Mrgud

Srbin?Sve rečeno.

Wilkins
Gost
Wilkins

Reče čovjek Srbin no 1, koji je inače zajedno sa svojim narodom omiljen širom Balkana pa sve do Ukrajine.

Rade007
Gost
Rade007

Nikad nam neće bit bolje dok god je živ Lopićević.

Dukljanski brav
Gost
Dukljanski brav

Tako je, e viva, živio Milo

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Servski brav.Sluga i bežanija ko protiv Ukrajine. 5:0

dukljanin21
Gost
dukljanin21

“nikad vise 1918, Nikad vise dovesti srbina da vodi i igra za CRNU GORU,kako su nam mislili tada,misle i danas… Postaviti samo CRNOGORCE I one lojalne drzavi,pa neka se nikad ne kvalifikujemo nidje. Dosta je bilo ovih izvanjaca,jabanaca i onih sto nas vazda izdadose kad je najteze. Mi samo mi i niko osim nas… Nece ni himnu da pjevaju,a igraju… Više »

Enki
Gost
Enki

A sto je sa Cicom ? Nije bio Srbin pa nam ni on nije valjao. Krenuo covjek da pravi vele silu fudbalsku a mi ga makosmo zbog….( da zbog onog sa kojim se dici Savicevic a on najveca prijetnja i danas ).

Love Me now
Gost
Love Me now

Bravo, ko god je ovaj tekst napisao , bravo, bravo , bravo, Od ‘89 zivim vani, tako da sam ponesto i vidio, ALI NIKAD NIKAD NIKAD nijesam vidio da neko mrzi svoju domovinu kao nas narod, nasu Crnu Goru, sinoc u nekim lokalima u PG cujem gledala se Srbija, alooo, OK kad CG ne igra pa da se pogleda svako… Više »

anonimus
Gost
anonimus

a zasto zivis u inostranstvo 30 god kad toliko volis CG???

Delboj
Gost
Delboj

A sto ti zivis u inostranstvo kad toliko volis Srbiju?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

A što ti anonimuse živiš u Crnoj Gori kad je ne voliš?

Džikson
Gost
Džikson

Imali šta da vide. Peticu. Odlični su đaci i dobijaju dobre ocene a mi u granicu. Vidite sinoć u u krajini. Ubrzo ćemo mi da igramo protiv vojvodine. Šta mislite da će drugi narodi da gledaju ovu bruku i sramotu. Ovima našim srbima bi na trg postavio da gledaju još im pride kupio vatromet kad prime go da ispale po… Više »

ahhaha
Gost
ahhaha

Pa vrati se i živi u njoj junace na baterije.

Mrgud
Gost
Mrgud

Ovo tableti još u funkciji. Što više pljujete po našoj drzavi stvarate veću odbojnost prema vama. A neka,da se vidi ko ste nam bili,ko ste sad i ubuduće.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Isporavio bih naslov , prirodnije je staviti “ka vazda” !

Pogba
Gost
Pogba

„Ada čoče, Božija ti vjera, znam ja tu veselu Srbadiju, no kud su joj ti sinovi junaci bili, dok joj nije Bog dao Karađorđa. Ta vi svi tamo fastate jednoga njega junaštvom; a kad vi Bog njega uze između vas, a vi sve sunovrat u turski jaram opet! No kršina i siromašna Crna Gora ne haje ni za Nemanje ni… Više »

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Imas od njegosa”srbin srbinu zahvaljuje”

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

Trt milojko moglo bise reci na Hrvatski prvo pa iscidak eto si ti milojko ne sramoti vise Crnogorski rod zovi se tomos,oprem,profesor iz Danilovgrada sto pravi performanse protiv svega Crnogorskog

Goga
Gost
Goga

E tako je Njegoš pisao o srbima i njihovom junaštvu. Isti su bili i prije 150 godina. Samo mi nije jasno kako veličaju Njegoša, a ovako ih je nagrdio…

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Goga pa kad nijesi citao nista od Njegosa onda ne znas

BOSS
Gost
BOSS

Izdajnika uvijek ima eto unazad koju godinu u vaterpolu i kosarci recimo

Ssśal😀e
Gost
Ssśal😀e

Srbijanci C.G 5*APORT!

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Sjedi, miran stize sendvic

Milinko
Gost
Milinko

Dukljani kadar nevera hahahhaha

Jezero
Gost
Jezero

Mnogis su zube razbili na taj montenegro , a i te koji ti se cine blizu ljubav ih nije mnogo vukla ka planinama nego prema moru i lukama . A ti lagano motiku preko ramena pa navali ima sela po srbiji pa se raskomoti ako te odje sunce ne grije. Cast je bit crnogorac ne za dnevnicu vec po postovanju… Više »

Sin
Gost
Sin

Kad su velik patriote tumbakovic i ova dvojica kako pristadoše da igraju za reprezentaciju koja je priznala kosovo? A to su tranje jedne, izdajice kao I mnogo puta kroz istoriju, nista novo…

Boris
Gost
Boris

jadan fudbal,jadna drzava. jadno sve!

Mrgud
Gost
Mrgud

Kakva je daje,naša je. Rezervne nemamo. A đe je tvoja država,niđe. Ni države ni nacije,mučno.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Prvo jadan ti. Za državu ne brini.

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Jadan fudbal u cijelom regionu, što je Srbija potvrdila onim potopom protiv Ukrajine, mimo Hrvatske koja nekim čudom ima dobru reprezentaciju evo duže od 20 godina. Inače Crna Gora prije koju godinu je pobijedila tu Ukrajinu usred Kijeva. A jadne države u cijelom regionu uključujući i Hrvatsku.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Evo opet u komentarima Srbi pjene o priznanju Kosova.
Da vas pitamo, kad neko izgubi novcanik, zato sto je neodgovoran, je li kriv taj koji ga je izgubio ili komsija koji mu kaze – izgubio si novcanik?
Ko je kriv?

Milinko
Gost
Milinko

Prava dukljanska logika.. heheh izgubices i ti pola malog montenegra,pa ces vidjet legendice kako se prima ta tvoja logika hehehee

Ljubiša
Gost
Ljubiša

Hehehe Milinko, da je vječno nezavisno Kosovo.

POJK
Gost
POJK

A sto si ti Milenko bolji od ovoga Cara gluposti kad bi se i ti radovao istom. Steta je sto su se takvi usudili da komentarisu i Caru porucujem da novcenik nije izgubljen nego otet od strane nekoga kome je novac pozajmljen pa sad je utripovao da je njegov. A mi mu jos tu pomazemo i podrzavamo otmicu. A Albancima… Više »

Milinko
Gost
Milinko

Poruci im ti to..pismeno je jos bolji..razumjece te oni,to je jako napredan i razborit narod spreman na korjenite promjene u drustvu,kao i na kompromise hahha a ode sve do cijevne kukvce,bice dobro ako ti pg ostane hahha

POJK
Gost
POJK

Ja imam jako pozitivna iskustva sa postenim Albancima. To sto ih je sve manje i da su i oni postali kao Crnogorci i Srbi interesdzije pod uticajem kolonijalnog zapada koji nas uci sebicnosti i profiterstvu a sve ljudsko iscera iz nas. I da znas ako oces da te neko postuje moras i ti njega postovati. Narodi su kakva im je… Više »

Mrgud
Gost
Mrgud

Snila baba šta je babi milo. Vojvodina?

Pogba
Gost
Pogba

Ti ljubis Coviceve skute koji je ojadio Srbe na Kosovu,a ti i tebi slicni ga velicate i docekujete odje i spijunurate za njega. E to ste vi,i vase glave nikad nece moci da shvate da postoje ljudi koji vole svoju Drzavu,koji je ne prodaju za pare,koji su iskreni u svojoj ljubavi a ne da se oko nje licitira. Zapamti da… Više »

Mrgud
Gost
Mrgud

Velika je muka na vama. A vazda ste jadni nekog mržljeli. Doduše i vas niko nevoli.

Dragan Pv
Gost
Dragan Pv

A izgubili ste vi i Krainu pa igraste protiv Hrvatske, pa izgubiste i Kosovo pa ćete igrati, pa i Vojvodinu pa će isto biti. Muka je na vas, Ukrajina vas je sinoć isprasila dobro. A i Djole vam se počeo supkati Hrvatima, pa ćete i vi svi. Takav ste SOJ.

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Milinko avetni NATO članica ne gubi teritoriju, ni pedalj ,a čini mi se da i ti živiš u tom “malom Montenegru”. Planiraš li jadan ne bio da cijelog jadnog kratkog života izigravaš osmog putnika u ovoj državi Crnoj Gori? Pa, kako se ne umoriš više?!

Nezavisna Boka
Gost
Nezavisna Boka

Kriv je siledzija koji mu je stavljao noz pod grlo, a komsije koji to odobravaju i navijaju za nasilje su za gadjenje.

Joveta
Gost
Joveta

Nezavisna Boka..nazad u Bosnu..

Esteb Saveljich
Gost
Esteb Saveljich

Bolje Bosna nego Crna Gora…samo da znas doce nasih 5min u Boku

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Izgubili ste pola milogore, no vam nije kazano, jos.

Mrgud
Gost
Mrgud

Kosovo!

joko
Gost
joko

a kako to lijepo uporedi svaka ti čast.Ne pitam ni ko si ni koje si nacionalnosti ali te samo jedno pitam..Hraniš dijete što bi Crnogorci rekli od ,,viličica,,ulažeš sve u njega školuješ,hraniš stvaraš od njega čovjeka i ,,neko ti ga UKRADE!!! POČNE da te ucjenjuje,da ti govori da je to NJEGOVO DIJETE … bili ti bilo SVEJEDNO,JESI LI TI NEODGOVORAN… Više »

Ronaldinjo
Gost
Ronaldinjo

Kako moze biti srpsko sa 20% stanovnistva srpskog…kako moze na silu biti gazda u tudju kucu..drzali ste policijom i vojskom…silovali,pljačkali..zulume strasne pravili i htjeli ste tako dovijeka…e pa nasao se neko ko vam je rekao stop…dosta je bilo.Zaratiste sa svima misleci da ste nebeski…a niste bre aloo..nece vas biti ni pola za 100 godina…znate zasto? Jer vi mrzite citav svijet… Više »

Ladybug
Gost
Ladybug

@joko dobili ste što ste zaslužili nakom sveg zla prije pitanja Kosova počinjenog u Bosni…

Markuze
Gost
Markuze

Jedino je neozbiljno, neljudski i kukavički priznanje Kosova, na način na koji smo mi to uradili…i tačka!

Fred
Gost
Fred

Mi smo se ponasali u skladu sa nasim nacionalnim interesima. Srbija je de facto priznala Kosovo samo to niko ne smije da kaze.

Mrgud
Gost
Mrgud

Ti nisi “mi” i više nikad nećeš odlučivati za nas. Za razliku od vas mi stvaramo prijatelje,a vi nabrojte jednog makar. I od prijatelja ste sebi napravili neprijatelje.

Milinko
Gost
Milinko

Dok je jednoga srbina u cg..neces ti lijepo spavat mrgude:-):-)

Mrgud
Gost
Mrgud

U pravu si,srba kao što si ti i bratija.

Salijeri
Gost
Salijeri

Uspjeli ste da vas sad i Crnogorci zamrze iz dna duše! Razmisli ko vam je ostao, a da vas ne mrzi? VI izlazite na kosovske izbore, VAŠI srpski ministri sjede u kosovskoj Vladi, VAŠIM srpskim glasovima je Haradinaj dobio mandat za predajednika vlade! Sve nabrojano nije nama problem, ali VI budite jednom pošteni u istoriji i makar jednom, časno, pogledajte… Više »

Milinko
Gost
Milinko

Ko da ih mrzi..mi pravi crnogorci,srbi iz crne gore,mozemo samo reci da je dobro da se pokaju i shvate svoja nedjela,pa makar i na dan utakmice..:-):-)respect za tumbu hahhaha

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Limenko, ajde, jadan, lezi.

Joveta
Gost
Joveta

Vi pravi Crnogorci..ha ha a odakle si ti Milenko muko..kada si ti pravi Crnogorac..sto sam ja sto sam 500 i kusur god..naravno moja familija .u Ct ..jos od Ivana Crnojevica..i evo do dana danasnjeg..i ti i takvi kao ti ste bolest ove drzave…i sramota nasa..a ne to Crnogorac…uf muka mi je od ovakvih gnjida..zar moramo da zivimo sa njima…uf ..ne… Više »

Bel
Gost
Bel

Srbi su priznali Kosovo i znaju da nije Srbija vise nego je republika Kosovo jedino vi je ostalo da javno to priznate i sami sebe vise ne lažite !

Bel
Gost
Bel

Kako orginalno super napisato ! BRAVOOOO ! I ja vazda kažem nadjite naše momke koi igraju srcem za reprezentaciju kao sto igra Savić pa kako god da se zove dali je on Stevan Ili Mustafa samo nek je iz CG i neka igra od srca za svoju državu . Ima dosta naših iseljenika u EU koi igraju fudbal u neke… Više »

Mirko
Gost
Mirko

Bravo

Haris
Gost
Haris

Ovi isti su igrali protiv srbije i namjestili joj penal, a protiv srca srbije, Kosova, neće da igraju jer ośjećaju da je to dio srbije, srce! Hajte za beograd pa se tamo igrajte veljesrpske politike.

ИЗАЂИ МАЛА😆😆
Gost
ИЗАЂИ МАЛА😆😆

Izađi mala,izađi mala,izađi mala….

Esteb Saveljich
Gost
Esteb Saveljich

I love you Crna Gora and ja igrati za vas,Crna Gora moja familia…i love you grb Milo ja fudbal play i Nikola Petrovich Njegosh

Homer Simpson
Gost
Homer Simpson

Mir ljudi ! 😃

Puklo sve
Gost
Puklo sve

Samo ne znam ocekujete li da selektor i i igraci spuste glavu kad vrhovni vodja kaze da ne smijemo da pobijedimo njegovo bratsko kosovo ? Naravno da ce ljudi da odu

Fred
Gost
Fred

Pozdravio te Sevcenko.

Puklo sve
Gost
Puklo sve

Nisam ja od tih legendo, samo me pogadja sto MORAMO da ne pobijedimo reprezentaciju nivo andore, san marina i luksemburga, koju bi opaucili sa kadetima. Ali pastir jepoceo svoju frulu da svira kad je mako publiku, pobjeda broj 1, onda naredio igracima i strucnom stabu da ne pobijede na sta su posteni izasli iz reprezentacije, jer je nemoguce nepobijedit onaj… Više »

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Pozdravio ga je i to 5 puta

Esteb Saveljich
Gost
Esteb Saveljich

I vas pozdravila Britanija oh pardon samo Engleska i 5 puta…..a i Mitar salje pozdrave hahahahha

Kotor66
Gost
Kotor66

Iskreno tako mislim kao i novinar….jer realno bez Srba ste u rangu sa San Marinom i Gibraltarom i to sa svim tim grbom, pez ponosa i casti sto je velicalo prave Crnogorce.Tako da za nacionalni sport npr. treba uzeti Bocanje koje je veoma lijep i interesantan sport.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha Kotor66, interesantno je kad se neko ko je poštovao zakon “pravo prve bračne noći” poziva na ponos. I kad se neko poziva na čast a “braći” koja su za njega izginula 1916-e, dvije godine kasnije je palio domove i ubijao žene i đecu. Ponos i čast sa vama ne ide u istoj rečenici.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Staropodgoričanine, da li pričaš o zemlji u kojoj su se u poslednjih 150 godina iselile bar dvije Crne Gore, o zemlji na čijim je klinikama spašeno hiljade i hiljade života crnogorskih građana, zemlji u kojoj se iškolovalo desetine hiljada studenata iz Crne Gore, da li pričaš o zemlji čijih je vojnika pod Skadrom poginulo mnogo više nego crnogorskih na Mojkovcu,… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ne Oprem.Pričam o zemlji koja je popalila i do temelja srušila Duklju. O zemlji koja je poslije 18-e popalila više od 6 hiljada domova, pobila hiljade žena i đece, proćerala više od 3 hiljade ljudi… O zemlji koja je ugasila crnogorsku crkvu i okupirala Crnu Goru. O zemlji za koji smo ginili u Balkanskim ratovima da bi se ona proširila,… Više »

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Stara, Lazes ko pravu milovac, cg sa dukljom ima veze ko sa slovenijom a i ti isto, 1918, su se sukobljavali bijeli zeleni, ko ti je kriv sto su pobedili oni koji se tebi ne svidjaju.srbija se sa skadra povukla isto ko i cg.niko ama niko u srbiji danas ne pljuje na njegosa, kraljha nikolu ili na cg trobojku.ama nijedan… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Milojka, opravdala si to Trt iz imena. Ipak si ti onaj Tomos, koji je dovučen u Crnu Goru da bi srbovao. O istoriji pojma nemaš. Ne znam što bi vi uopšte pominjali Njegoša, kojeg ni dan danas ne razumijete. Držite se vi Nušića i Stankovića. Prekomplikovan je Rade za vas.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Stara kako ti razumijes Njegosa i ni jednu rijec od njega citao nijesi.

LOLCINA
Gost
LOLCINA

Izmisljotine Stara, sve same izmisljotine. .
Jedino ti priznajem Balkanske ratove.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Staropodgoričanine, moraš da naučiš da su Dukljom u Nemanjino vrijeme vlafali Grci i da je on njih protjerao. Takođe treba da znaš da ti nemaš nikakvog dodira sa Dulljom, jer su tvoji preci došli u Moraču tek u 15.vijeku. Možda bi trebalo i da pročitaš zbog koga je preko 30.000 srbijanskih mladića 1945.godine stradalo na sremskom frontu. Pošto citiraš Panteliju… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Oprem u tvoje izmišljotine niko ne vjeruje. Počitaj što Papa piše kad je Mihailu Vojislavljeviću dao Krunu 1077 godine “Kralju Slovena”.” Ne pominje ni Grke ni tvoje Srbe. Vi ne znate što je juče bilo, a ne prije petsto ili hiljadu godina.

Kotor66
Gost
Kotor66

Jos jednom da ti objasnim jer vidim da nemas pojma nego si nesto od nekoga cuo….Vojislavljevicu je papa Grgur VI dao krunu i vjenac i zastavu i proglasio ga srpskim kraljem svih Slovena i to u toku 1078god. Taj ko te uci ili gdje vec to trazis neka krene od starta….Vezasu

Arbitar
Gost
Arbitar

Ova ti para vrijedi “srpski kralj svih Slovena”…..uh, kakav blam.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Andrija Kacic Miocic hrvatski fratar i istoricar pise da Kralj Mihailo bio srpski kralj.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Staropodgoričanine, nije tvoje da znaš, pa da te edukujem, između Mihaila i Nemanje je 100 godina. Nauči ko vlada Dukljom posle Bodina i njegovog sinovca Vladimira.

Kotor66
Gost
Kotor66

Pricas a ne znas….uzalud….

Arbitar
Gost
Arbitar

Pope, pope…..kad pomeneš Skadar i Mojkovac, treba da te je stid.

Fred
Gost
Fred

Bravo!

Kotor66
Gost
Kotor66

Hahahahaha ti nemas pojma sta pricas….lupetas istoriju onog coravog sa Cetinja…legendo shvati jednom, vrati se procitaj knjige….to je bila jedna krv…srpska krv…izadji iz Cg podji do Austrije…sve je fino zapisano…Nije Njegos bio jedini koji je to znao…prije njega se zivjelo.Nisi dalje od nosa vidjeo.

4 C
Gost
4 C

… a realno sa Srbima smo u rangu fudbalske reprezenracije Srbije koja je sinoc orimila petardu od Ukrajine ! Heli tako Kotor66 ?!

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Pod “svim tim grbom” su ti preci ginuli, za ocuvanje slobodne CG, vjerovatno ne bi da su znali da ces se zaklinjati na odanost stranoj zemlji.

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Pod istim grbom ti je pradjed oslobadjao metihiju, a ti priznajes kosovo i braci zabijas noz u ledja.aj ti ne pominje pretke jer danasnji nemaj ic sa njima.

Mrgud
Gost
Mrgud

Braći?

Esteb Saveljich
Gost
Esteb Saveljich

Pod tim grbom nikako….nego moras da se vratis u skolu

Kotor
Gost
Kotor

Mi u CG imamo nacionalni sport i to je vaterpolo. A koji je vaš nacionalni sport u R. Srpsku?

Mrgud
Gost
Mrgud

Rvanje s bukvom. Najgore,ne znaš razliku.

Esteb Saveljich
Gost
Esteb Saveljich

Hahahahah cek jesi rekao vaterpolo hahahahh cek…aj ponovi hahahahha….pa vrati se na fabricka

Roro
Gost
Roro

Napisa prepošteni,sojski i čojski Miligorac!A za malo vlasti bi rođenu braću satrli.

Wrhunac dna
Gost
Wrhunac dna

Posteno od tebe sto si samokritican.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Nijeste nam vi braća Roro

Prc CG
Gost
Prc CG

Da vi ista ljudsko imete u sebe nebi ste priznali Kosovo,sram vas i stid bilo sve ste prodali zbog ličnih interesa.

Mrgud
Gost
Mrgud

Pa je li vama više jasno da svak gleda svoj interes. Prošla srpska dominacija,nije ovo SFRJ.

Klasika 🎩
Gost
Klasika 🎩

Veli neko ko je prodao Kosovo, m2 po m2 za fine eure i dolare.

Boris
Gost
Boris

tacno tako!!

Milos
Gost
Milos

Navedi jedan jedini razlog zasto ga Crna Gora i Crnogorci ne bi priznali?
Pa Srbija je nama Kosovo i Metohiju uzela i izgubila.

Prc CG
Gost
Prc CG

Nije vam to ništa sto ste zaslužili dukljani duše prodate….!

Ssśal😀e
Gost
Ssśal😀e

Gospodjo prc pet puta.Dogodine u nis iVojvodinu pored srbije ojhaa.

Trt milojka
Gost
Trt milojka

I u pg pored cg.

Ssśal😀e
Gost
Ssśal😀e

Trt i prc pa pet puta tako pa ponovo….dogodine vo nis ee kosovee

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Kako vrijeme odmice, gledat cemo se u taj prizren.

Prc CG
Gost
Prc CG

Polako junače ko se zadnji smije najslađe se smije,imate vi teritorija koje već nisu vaše a tek će druge da vam uzmu…..Ulcinj,Tuzi,Bar,Plav,Gusinje,Rožaje,junače pa vama neće ostati ništa vidite li ili se pravite ludi,samo polako sto ide brzo dolazi a vama je krenulo!!!!!!Ostace vam Cetinje a i to vam je veliko koliko vas ima,biće svi dukljani pod jednu košćelu 😂😂😂😂😂😂

Prc CG
Gost
Prc CG

Srba u regionu sa pola Crne Gore naravno 7-8 miliona a vas dukljana kad vam otpadnu bosnjaci,albanci i ostali nema nesretnika ni par desetina hiljada,e kukavci kukali.

Mrgud
Gost
Mrgud

Petarda te raspametila.

Mrgud
Gost
Mrgud

Tako je,još i Vojvodina i Bg pašaluk.

Doktor
Gost
Doktor

Šta je bio cilj Srbima da pritiskaju trenera i igrače da ne igraju, bez da nanesu štetu crnogorskoj reprezentaciji!? Jer, srpska, ženska odbojkaška reprezentacije je igrala kvalifikacije sa reprezentacijom Kosova u mlađim kategorijama. I naravno da je neljudski i kukavički odustati zbog ideologije na dan utakmice! A još više je kukavička ponuda našeg saveza da Tumbaković ostane, a da ne… Više »

Kotor66
Gost
Kotor66

Eto koliko znas…..ajde sad vrati se u kucicu

Ssśal😀e
Gost
Ssśal😀e

Ojha ojha ojha ojha ojhaaa (5 puta)masala da im predje u tradiciju

Trt milojka
Gost
Trt milojka

A jade se raduju tudjem porazu.

Ssśal😀e
Gost
Ssśal😀e

Ko su ti gubitnici sto ih cio svijet voli a komsije obozavaju i naravno kom.5

Ssśal😀e
Gost
Ssśal😀e

Kako je igrala juce srbija sa Ukrajinom da nezna gospa milojka i ostali srbijanci Crnr Gore?

Kotor66
Gost
Kotor66

Isto kao Cg sa Engleskom….nego znas li kakvi su medjusobni dueli ? cao pali….

Antilopije
Gost
Antilopije

:))) A dje ti je kuca srbo? :))))
Na traktor ces ti za koju godinu 🙂

Ssśal😀e
Gost
Ssśal😀e

Ajmo srbijanci 2+2+1 racunaj trebace vam cesto

Mrgud
Gost
Mrgud

Kad igra Srbija i država Kosovo?

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Znam 5:0, ali nije srbija.alu srbija nikad ne moze nisko da pane, ko cg sa priznanjem kosova.

Mrgud
Gost
Mrgud

Opet bi poraz da pretvoriš u pobjedu?Navika je čudo. Petarda vas oduva.

Arbitar
Gost
Arbitar

Ti, imaš nick u stilu komentara.

Cico kranjcar
Gost
Cico kranjcar

Ostacete bez idje ikoga avetinje! Albanci se oko sebe okupljaju bosnjaci isto srbe mrzite a ne znate ko ste!! Za nauk za vazda

Kotor66
Gost
Kotor66

Ziva Istina

Wojwoda od neta
Gost
Wojwoda od neta

Pojasni, bas nas interesuje sta si zelio da kazes?
Predlazes da se Crnogorci “okupe” oko Srba, da bi Srbi komlekse lijecili?

Markisa1
Gost
Markisa1

Izacemo na kraj sa vama i sa njima. Kao vazda. 1918 vam je oslacalacrna gora i onda ste je palili a sada vam je u ustima cemer. Tako vam i treba

Mrgud
Gost
Mrgud

Ti što nabroja su pokazali 2006 ko su i šta su. Mađari,rumuni,bugari,makedonci,albanci,crnogorci,bosanci pa ima li srba u Srbiji?

Gost
Gost
Gost

Priznali smo Kosovo a sada nam drugi krivi kada ne mozemo da ih pobjedimo.

QvatrO
Gost
QvatrO

Mozda da procitas tekst prvo, a ne da se informises na srpske medije pa odje da komentarises.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Da li bi CG igrala protiv SRBIJE? A da je Srbija nastala uzimanjem ulcinja/tuzi/rozaja/plava/petnjice/gusinja….

Marko
Gost
Marko

Pa Srbija nam je uzela Metohiju pa opet igramo protiv nje,vezano za tvoje naopake i neznavene argumente.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Marko, moraš da bolje učiš istoriju. U Kraljevini Jugoslaviji Metohija je pripadala Zetskoj banovini (tj.Crnoj Gori). Posle II svj.rata drug Tito i ostali komunisti su odlučili da se Metohija spoji sa Kosovom i formira autonomna pokrajina, a uz to su i zabranili povratak pravoslavnom stanovništvu na Kosmet, koje je tokom rata bilo proćerano od strane balista.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Oprem ne ulazi dublje u istoriju, jer se odmah vidi da si pop koji je doveden iz Srbije. Poslije Balkanskih ratova Peć i Orizren su pripali Crnoj Gori. No si ti pope na dnevnicu, pa ti je neznanje oprošteno.

LOLCINA
Gost
LOLCINA

Stara opet lupas gluposti. Lijepo covjek napisa, vaša braća komunisti u koje se kunete, su vam je oteli i pripojili Kosovu kao autonomnoj pokrajini. Ali njima nema sta da zamjerite, jer bez njih ne bi danas postojali.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Staropodgoričanibe, Peć i Prizren su posle balkanskih ratova pripali Crnoj Gori, ali Marko piše da ih je uzela Srbija, pa moram da ga podsjetim da su Zetskoj banovini pripadali Peć i Prizren , a da su ga posle II svj.rata komunisti pripojili Kosovu.

Filip
Gost
Filip

A vidji ovo brko,srbi sa kosova u vladu Haradinaja?Toliko o vasoj principijelnost….Srbija=Brankovic

karakter
Gost
karakter

Radili su nam i rade nam razne stvari, pa igramo protiv njih.
Uzeli su bili svaku stopu Crne Gore.

PROSJECNO RADIM
Gost
PROSJECNO RADIM

Aferim za ovoga sto je napisao ovaj tekst…
Najljepse je receno u ovoj recenici pri kraju ,,Srbijanski polovnjaci,,.
Zbog tih takvih kukavica nema mjesta za nase momke koji srce ostavljaju na terenu a ovi Svrbi izgleda nisu mogli protiv svoga ,,SRCA,,… Dejo podnesi i ti ostavku!!!

Svjefol
Gost
Svjefol

Samo naprijed. Ne moramo biti prvaci svijeta, dovoljno je davati sve od sebe na terenu. A to se moze, sa domacim igracima i idemo dalje…

POJK
Gost
POJK

Nesojski je ovo napisano a najgora stvar je u svemu sto neko uzima sebi za pravo da upucuje nekoga da ako mu se ne svidja napusti avoju rodnu grudu. Zamislite upravnika zgrade koji kaze vlasnicima stanova da ako vam se ne svidja kako ja upravljam zgradom vi napustite stanove i tako rjesava problem. E vise nego nesojski.

🇺🇦5 ⚽️ 0🇷🇸
Gost
🇺🇦5 ⚽️ 0🇷🇸

Sta ti znaci to nesojski koji je to jezik, mi srbi to ne razumemo, mi i Gorski venac citamo uz recnik nepoznatih reci

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kad je Gorski vijenac prvi put “išao” u Srbiju uz njega je bio rečnik sa više od 5 hiljada nepoznatih riječi. Svako može da nađe “Gorski venac” za srpsku decu, štampan 1927-e g. Veliki dio je prepričan i jedan dio preveden da bi ga Srbi razumjeli. Oni ni Matiju Bećkovića ništa ne razumiju.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Ne znam kako se uklapa u tu tvoju priču činjenica da je Njegoš 1836.godine na Cetinju štampao ,, Srpski bukvar za crnogorsku mladež”, a 1838.godine ,,Srpsku gramatiku za crnogorsku mladež”.

LOLCINA
Gost
LOLCINA

Sad ce on Oprem da ti objasni kako Njegoš nije CG, ali zato jesu on i Milo.

LOLCINA
Gost
LOLCINA

Pola CG – primorje i dalje ne razumije vaše seljacizme i mucanje koje nazivate jezikom.

sam
Gost
sam

Tako treba prema nesojima…..

Kojo
Gost
Kojo

Kao i u sve ostale pore zivota ova srbadija pokusava da uvuce politiku i u sport… nista im nije sveto osim lopovluka i lazi… sram ih bilo.. pitam se pa dokle vise? nek se gone u srbiju… sram te bilo tumbakovicu , a za ove neljude sto su odbili da igraju nemam rjeci

pajo
Gost
pajo

kao i u svemu tudje nam je milije,umjesto da se okrenemo igracima koji osjecaju crnu goru svojom,mi stalno trcimo za nekim koji to ne osjecaju.treba koristiti sto vise igraca iz crne gore pa sto urade,kao u vaterpolu.mozda bi tako bolje reprezentovali drzavu nego ovako .inace ovaj clanak je vrlo korektno napisan

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Milovoj Crnoj Gori je tudje milije po svojoj sustini….hrvati albanci muslimani stranci sve valja samo ne nase iskonsko.

Sve je tako
Gost
Sve je tako

Pokazalo se da sport spaja ljude i siri ljubav..Tako se u ovom slucaju desilo da su srbijanci pokusali da pomognu Kosovu, i cekali pred pocetak utakmice da pobjegnu jer su bili svjesni da nasa reprezentacija nema vremena da reaguje…Jer da nije tako, pa oni bi sve uradili da pobijede Kosovo… Svakako im nije poslo za rukom ali je dobro sto… Više »

Bokelj
Gost
Bokelj

Ovo je RTCG odnosno drzave i Dejov patriotizam da Crnogorci i ne gledaju vise te njihove utakmice razocarani u ponasanje prema drzavi,nema vise zara ka prije za vrijeme Cica i Brnovica i dok je drzavna televizija prenosila utakmice.Ovo je izdaja drzavnih interesa,sramota…pipipipi…

Filipa
Gost
Filipa

Ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju, dobro su stari govorili! Mi nikako da to shvatimo evo sto godina!
🇲🇪

Fico
Gost
Fico

Haha kakav tekst afirmisala ih CG reprezantacija.Politika FSCG i Savićevića još više će uniziti reprezentaciju.Zapitajte se zasto naši idu da igraju za druge države a evo sad i Srbijanci napuštaju kako je krenulo za CGtim će ostati da igraju clanovi saveta mladih DPS.

🇺🇦5 ⚽️ 0🇷🇸
Gost
🇺🇦5 ⚽️ 0🇷🇸

Placi mala placi 😂

460
Gost
460

Kakva si ti avetinja

Kontraš
Gost
Kontraš

Petarda u Ukrajini, psssssst.

Kirbi
Gost
Kirbi

Za vazda nek nam je nauk da nista vise sa srbima ne radimo

Goga
Gost
Goga

Samo jedna domaća prava riječ. Nesojski!

Miško CG
Gost
Miško CG

Ovo je dobar tekst ali FSCG mora da vodi računa o ,,velikosrpskoj ideologiji,, i ovo ne bi trebalo da bude nikakvo iznenađenje sve se moglo predvideti i očekivat ovakvo nešto se svakodnevno dešava u svim oblastima a ne samo u fubalu.Savićević treba prvi da ide on to očito ne razume.

Faul
Gost
Faul

Ne branim nikoga,ali predpostavljam da tada niko od njih nije dobio prijetnje,da igra ili ne igra,ali ako vam krenu na porodicu e onda se moramo zamisliti ,bismo li svi isto postupili.Svakako nije fer al zivit je ispred svega.

Blazo L
Gost
Blazo L

Kojima nama da bude za nauk, drzava se raspada milo vlada 30godina, postao je milioner a narod nema hljeba da jede, a vi pisete o nekom ljudskom odnosu u fudbalu, sve je podplaceno I korumpirano u CG a sve u cilju opstanka kriminalaca na vlast

LOLCINA
Gost
LOLCINA

Ljeba i igara. Uživajte djecice.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Savicevic odlazi..Odlazi Molim te…Dno smo dotakli..Jer Pamet je ogroman problem..Zeljeli priznat ili ne..Pamet je ogroman problem..

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Takvo je stanje u cijeloj drzavi, samo nepismene izdajice – preletači, lopovi uspivijevaju i svuda su na funkcijama. Pošteni, obrazovani, patriote ne mogu ni pristojan posao naći. Užas.

Djole
Gost
Djole

Sram da bude komplet sve.. pocevsi od Deja i Tumbe. Zar vas nije sramota ni jednog igraca muslinana nemate da vam igra sve ste ih rasturili. A oni su najveci borci setite se Zverotica zivot je ostavljao na teren al nije valjao jer je Misliman. E sad razmislite malo prokleti ste od Allaha Boga. Tako radite i u Klubovima ne… Više »

N.N. lice
Gost
N.N. lice

Neka djole, za cg ce igrat svako ko je osjeca i s ponosom nosi oznaj grb- vjera je u drugom planu!!

Goodman
Gost
Goodman

treba vjerovati pnima koji su vec jednom vjeru promijenili xaxa

Magnifico
Gost
Magnifico

Da je istina u toj vjeri koju su promijenili, vratili bi se oni na istu. Sve ste osim pravi hriscani.. svaka religija je divna ako je istinski praktik

Mrgud
Gost
Mrgud

Onima vjerovati koji su bili do 1918-te crnogorci,od1918 srbi. Od 1945-te crnogorci,1990 opet srbi, pa danas sve više opet crnogorci.

Rimski trg
Gost
Rimski trg

Žaro stavi meni jedan od vanile i šumskog voća i što veli onaj pop eo trčim…

BogdanS
Gost
BogdanS

Dobar clanak,iskren,i posten!
Svaka čast gospodinu koji je ovo napisao!

Pjer
Gost
Pjer

Mislili smo da imamo kult ?
Kranjcaru treba podici spomenik ili barem ulicu nazvati po njemu.
Ocerasmo ga ko poslednjeg klosara.
E to mora dase placa.
Inace mene bi igrali samo nasi momci pa
Dokle doguramo.
Beciraj svaka cast za primjer svima u reprezentaciji.

Rolex
Gost
Rolex

Ovaj gore tekst mi lici ka opravdanje za nerad i losu procijenu FSCG,a svi smo znali da ce se nesto slicno desiti,a posto politika i stanje u srpskom drustvu je takvo kakvo je Dejo i co su znali i dozvolili su da se desi ova sprdnja.Neko mora da snosi odgovornost za ovaj propust i nikada vise angazovati srpske igrace je… Više »

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Nemojte odmah to “neljudski, kukavički”… Uvjeren sam da niko od njih (Tumbaković pogotovo) ne bi uradio to što je uradio da nijesu bili suočeni sa prijetnjama po sigurnost, bilo ličnu bilo porodičnu. Stavite se malo u njihovu kožu: ako neko zaprijeti da će nauditi tvojoj familiji i sl.- šta ti preostaje? Da nagađaš je li prijetnja ozbiljna ili nije?

N.N. lice
Gost
N.N. lice

1000% neljudski i kukavicki!! Tumbakovic neka batali posao kojim se bavi jer ce prije ili kasnije doci u prilici da igra protiv kosova ili nekog kluba s Kosova!

Realno
Gost
Realno

Niko ne spori to, sigurno je da je bilo pritiska na razne nacine. Ali, licno, ili bih ostavio ekipu nakon zrijeba ili je ne bih ostavio na dan utakmice pa taman da svu porodicu moram prebacit u Podgoricu (da sam na mjestu Tumbakovica). A i iskreno, cisto sumnjam da je neko stavljao pistolje na glavu, to su price za malu… Više »

Animus
Gost
Animus

Onda izadjes u javnost i das razlog zasto ne mozes da obavis posao.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

E, sa tim se slažem. Čovjek nam duguje objašnjenje. Nešto se krupno dogodilo na dan utakmice, siguran sam u to. Znate svi na šta su balkanski ultranacionalisti spremni u svojoj mržnji. Ođe je sve politika i to je najveća tragedija.

Zoran Jovicic-S
Gost
Zoran Jovicic-S

INSTRUMENTALCIMA POLITIKE
NE ZABORAVIT DEZERTERIMA UZET PASOSE I ZABRANIT ULAZAK U CRNU GORU…PO SVE!!!

Kapetan Ricudis
Gost
Kapetan Ricudis

I oni su igrali protiv Srbije isto kao sto vam je hvaljeni kapiten igrao protiv Kosova*,zasto spinujete i mjenjate teze. Istina je samo to da su od starta yrebali reci da nece igrati protiv te tvorevine.

BogdanS
Gost
BogdanS

Igrali su sa pedeset posto snage i zalaganja,ali im je iz nekog razloga oprosteno….zato,izvanjci,put pod noge…

Charlie
Gost
Charlie

Kakav tekst! Vi nekome da dižete rejting?! Igranjem za vas dižu sebi cenu i bolje se prodaju?! Vi njima više dali nego oni vama?! Šta ste im to dali? Kakva ste vi to zemlja koja kupuje tudje i predstavlja ih kao svoj produkt? Pa nije reprezentacija isto što i klub, pa kupiš i prisvajaš. Sve su to čisti dokazi da… Više »

BogdanS
Gost
BogdanS

Charlie,
Bolje da si cutao kad ne znas,pogledaj samo vaterpolo reprezentaciju Srbije,skoro sve su Crnogorci.Crna Gora je afirmisala te fudbalere i dala im sansu kad Srbija nije htjela,e zbog toga smo im puno dali!
A ti Charlie,put pod noge,kao i ovi izvanjci…

O idolima
Gost
O idolima

Ti vaterpolisti su Srbi iz Srpskih gradova. Tako da ne mlatinjaj.

Mišović
Gost
Mišović

Tako je Charlie! Vala svaka ti je na mjestu!
Cijela Boka te podrzava, uskoro i samostalna.
Nek je vjecna nasa nezavisna Boka!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha Mišoviću, tvoja Boka. Zove te Surdulica da se vrćeš doma.

N.N. lice
Gost
N.N. lice

Naravno da se dize rejting, u pola velikih liga ne mozes da priviris ako nisi u reprezentaciji! A sto se tice kupovine, pa vi ste po tome majstori- pola repke vaterpolo vam je iz cg, a imate i kosarkase, kosarkasice, tenisere sve prodane duse iz Crne Gore!

🇺🇦5 ⚽️ 0🇷🇸
Gost
🇺🇦5 ⚽️ 0🇷🇸

Zaboravio si na Djokovice, Ivanovicke, Jankovicke, Prlainovice, Franje Udovicice, Gavrile Subotice i druge koje otimate???

Roro
Gost
Roro

To su naši Srbi iz Crne Gore..ili si možda glup pa ne znaš.Za Srbiju se ne sjekiraj.Lagano prolaze kvalifikacije..A Milogora…nikako

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Srbija je zadnja u grupi. Nama sudija oteo pobjedu i tri boda protiv Bugarske usred Sofije. Imaće Srbija gol razliku goru nego i Zvezda u onom epskom legendarnom brukanju u Ligi Šampiona.Kad ih Ukrajina ovako puni.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Charlie, Lijepo je da si se zapitao, “kakva to zemlja kupuje tuđe igrače”. Svi Crnogorci su protiv toga . Sad malo pogledaj srpske reprezentacije, muške i ženske u svim sportovima. Makni poreklom Crnogorce, Hrvate, Mađare one iz Bosne… pa vas ne ostade ni 10%. Tako će bit prije da ste vi Srbi vještački, ka Amerikanci (svi sa strane).

Qantas
Gost
Qantas

@Stara Podgorica
Pored Wikipedije ti citas milopediju. Otuda si verovatno i pokupio informacije kojima raspolazes.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Qantas, tvoj problem je što čitaš Wikipediju. “Makni” iz Srbije porijeklom: Crnogorce, Rome, Vlahe, Cincare, Mađare, Bošnjake (sve iz Bosne), Slovake, Hrvate, Rusine, Rumune, Bugare… ko ti ostade. Ostadoše Srbi, procentualno ka što bi u Americi ostali Indijanci.

Realno
Gost
Realno

Rece covjek koji mrzi sve sto nije srpsko. Dobro vam je Kalina rekao, izgubili ste Kosovo prije 20 god, a sad kao nesto hocete da branite. I da, jadno je da pritiskate momke i selektora iz druge reprezentacije a igrate isto to takmicenje koje igra Kosovo. Vi ovim sto ste ucinili nemate nikakav plus u toj “odbrani” Kosova, vec ste… Više »

Gost
Gost
Gost

Mi sporo ucimo.Nije prvi put…al nek nam je za nauk.Dako vise naucimo lekciju na koju stalno padamo “made in Serbia”.

NK-CT
Gost
NK-CT

Odlican tekst.Nema se sta dodati,sve je receno.

Marko
Gost
Marko

Ziva istina!!!!

Mugi
Gost
Mugi

Nije kukavicki vec cojski I junacki!!! NE prodaju se za pare

Bas
Gost
Bas

E ako ti je ovo cojski i junacki, onda nije ni cudo sto ste izgubili Kosovo. Ovako ste vjerovatno i otud bjezali kad ga je trebalo branit. Sve junak do junaka…

Čapur
Gost
Čapur

Odje je kriv FSCG,niko drugi,trebao je ovaj tekst da ide kao kritika,protiv njih ,naravno,da je srece,morao bi neko od njih da snosi posljedice,nego nema je,pa ce da jasu i prave greske iz kvalifikacija u kvalifikacije…

Mili
Gost
Mili

O kukavicluku ste poslednji koji treba da pricate. Sto se tice ekipe u usponu e bas je u usponu. Niste u stanji da dobijete tim sastavljen od gastarbajtera.A da te pitam sto ste ih uzeli da igraju za reprezentaciju? Da se ja pitam samo deklarisani crnogorci,nikako drugi.Ali nemate ko da igra za vas.Eno Šcepanovića bivseg iz partizana,što njega ne zovete?

tofd
Gost
tofd

Bravo! Sjajan tekst!

linija123
Gost
linija123

Nista od toga…

LOLCINA
Gost
LOLCINA

Ne znam sta ste očekivali? Ne prodaju se svi za pare.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Hahahajahshahaha…pa vi srbi bi majku rođenu prodali za 100 dinara

LOLCINA
Gost
LOLCINA

Vidjeli smo sinoć. Aj sad polako.

Send this to a friend