Fudbal Kvalifikacije za Ligu šampiona

Nikšić živi za dvomeč sa APOEL-om

foto: FK Sutjeska

Nikšić živi za fudbal i Sutjesku ovog ljeta – trener prvaka Crne Gore Nikola Rakojević rekao je pred prvi duel druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona protiv APOEL-a da se u gradu sve promijenilo od eliminacije Slovana.

Šampion naše zemlje sjutra će pred svojim navijačima pokušati da ostvari još jedan dobar rezultat na međunarodnoj sceni.

„I u ovu utakmici ćemo izaći sa jednom devizom da damo svoj maksimum, da vjerujemo u ono što radimo i da to donosi rezultat. Ako bude energija na stadionu kao što je bila onaj dan protiv Slovana, onda je to nešto za šta se stvarno vrijedi potruditi, jer nevjerovatno je koliko nam je publika dala snage i sa jedne i sa druge strane. Odjednom se u ovom gradu sve promijenilo i živi se za ove dvije utakmice protiv APOEL-a. Pokušaćemo da to opravdamo i bez obzira što je ovo tek pripremni period imamo dovoljno snage da uradimo tako nešto“, istakao je šef stručnog štaba crnogorskog šampiona na konferenciji za novinare, a prenosi onogost.me.

I vezni fudbaler Nikšićana Branislav Janković vjeruje da će njegov tim imati svoje šanse protiv Kiprana.

„APOEL i Slovan su skroz različite ekipe, Slovan je dosta ofanzivnija ekipa koja traži gol više, dok je APOEL dosta opreznija ekipa i mislim da će biti dosta teži dvomeč i Imaćemo manje prostora za stvaranje šansi. Dosta su defanzivniji i mislim da ćemo imati prostora da pokažemo da možemo da držimo loptu u svom posjedu, što zaista želimo“, istakao je Janković.

Sutjeska i APOEL igraće sjutra od 20.15.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Realno
Gost
Realno

Nista se izgubiti ne moze, oni su ogromni favoriti…ali mislim da svi vjeruju da mogu napraviti nesto dobro. Ako se sjutra ne bi primio gol, mislim da bi realno moglo da se razmislja o prolazu.

M CG
Gost
M CG

Srećno doktore💪

Istina lijeci
Gost
Istina lijeci

Jaki su, ali treba probati po meni liše Dinama jaci su od svih ex yu klubova.Nek momci daju srce pa ako se prodje dobro ako ne idemo dalje u LE

Send this to a friend