Fudbal

Ništa nije gotovo, dok se ne potpiše ugovor

Dok se ne potpiše ugovor i podigne šal ili dres na promociji ništa nije gotovo. Osjetio je to prema pisanju italijanskih medija u januaru naš Stefan Savić, koji je imao sve dogovoreno oko transfera u Juventus!

Tokom zimskog prelaznog roka navodno je sve bilo završeno, Juventus se dogovorio i sa Atletikom oko obeštećenja i sa Savićem oko njegovog ugovora. Očekivalo se samo da se potpiše i da se zakaže promocija u Torinu.

I onda je odjednom posao propao. Juventus je okrenuo leđa Madriđanima i crnogorskom reprezentativcu, bez ikakvog objašnjenja. Kako su zaključili italijanski mediji,” fora” je u tome što je “stara dama” napravila načelan dogovor sa defanzivcem Ajaksa Matijasom De Lihtom za jun!

Holanđanin je mlađi, a već top klasa i biće veliki zalog za budućnost. Jedino što bi mogao na kraju i Juventus da ostane kratkih rukava, jer se za De Lihta interesuju i Barselona i PSŽ. Možda bi bilo i pravdeno da na kraju ipak “ispali” Italijane…

Saviću ostaje da sa svojim Atletikom u Torinu završi posao započet u Madridu kada je u prvom meču osmine finala Lige šampiona bilo 2:0 za kolčonerose. Takva osveta biće najljepša. A za novi klub neka ne brine naš kapiten je na cijeni!

Send this to a friend