Fudbal

Nova M nakon drame oko prenosa utakmice: Poštujemo najviše standarde

Televizija Nova M u skladu sa svim pravilima i politikom United Media, svoje vlasničke kuće, u svom radu beskompromisno poštuje najviše standarde struke, saopšteno je iz ove medijske kuće.

“Medijska kuća „Nova M“ stoji iza saradnje s vrsnim profesionalcem i renomiranim sportskim komentatorom Maksimom Živaljevićem. Upravo zbog njegove ekspertize i dugogodišnjeg iskustva u komenatarisanju sportskih događaja, Maksim Živaljević angažovan je na prenosu utakmice Litvanija – Crna Gora u nedjelju, 14. oktobra. Uz to što je crnogorska reprezentacija upisala veliku pobjedu u sklopu Lige nacija, prenos utakmice ostvario je rekordne rezultate gledanosti, što dodatno potvrđuje da su gledaoci prepoznali atraktivnost i odličan kvalitet sadržaja koji donosi nova nacionalna televizija „Nova M“, saopštili su iz ove televizije.

Kako naglašavaju, fudbalske utakmice reprezentacije Crne Gore „Nova M“ s ponosom će prenositi sve do 2022, i taj će, dodaju oni,  sadržaj komentarisati najbolja domaća sportska komentatorska imena.

“‘Nova M’,  u skladu sa svim pravilima i politikom United Media, svoje vlasničke kuće, u svom radu beskompromisno poštuje najviše standarde struke, te visoke kriterijume kvaliteta i profesionalnosti, a isto očekujemo i od naših saradnika”, ističu oni.

Podsjetimo, prava drama odigrala se sinoć u TV Nova M kada je u prostorije te kompanije ušla policija zbog prijave koju je direktorka Ivana Šebek podnijela protiv urednika sportske redakcije Igora Ćulafića.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Morpheus
Gost
Morpheus

Najvise standarde uz polu-novinara kao urednicu! Sjecata li se onih “provokativnih” pitanja koje postavlja gostu na kraju svoje emisije ? A pitanje tipa-jel vam zao sto ste najbolji?! Pa svako normalan bi umro od blama ali njoj pamet to dozvoljava

Balsa
Gost
Balsa

Moze otic cobanica iz Bijelog Polja ali ovca iz Podgorice nece!

2le
Gost
2le

Kako je sad taj Junajted preuzeo Pink, možemo li da očekujemo da se ono ruglo od Šebek skrajne konačno… Mada ne gledam svakako onu tranju od televizije, bole me brige

Stribor
Gost
Stribor

A sto bi bilo cudno da Cufta bude komentator, ako je Sebek sefica? To je presjek CG medijskih prilika… sto si poslusniji i nepismeniji, to brze napredujes. Ada nije Sebek zbog kvaliteta avanzovala…

Roki 4
Gost
Roki 4

Gledanost nije relevantan podatak u određivanju bilo čega jer je utakmicu jedino moguće gledati na tom kanalu. A ljudi će uvijek gledati reprezentaciju, pa da im i portugalskog komentatora dovedete. Drugo, koji su to visoki standardi bili zadovoljeni u prenosu utakmice Crna Gora – Srbija? Treće, zbog čega Ćulafić nije prenosio tu utakmicu, pa da možemo svi procijeniti da li… Više »

KKR
Gost
KKR

Brzo si pozurila da napises saopstenje Ivka… a sto se tice pravila United Medie, mislim da nisi ni slovo od toga vidjela a ne procitala… ali ajde…hos malo si tu pa i nije neka steta…

Aloinformertele
Gost
Aloinformertele

Pljujete po Nova m Tv,pljujete po ivani Sebek,pljujete po M.Zivaljevicu,sprdate se crnogorskoj reprezentaciji…prijetite da necete vise gledati ovu TV…ja neznam sto se toliko jedite,…imate fino Vuksanovicevu srpsku televiziju sa “izvanrednim” programom pa se prebacite na taj kanal i nema nervoze…gledajte od jutra do sjutra i uzivajte…

Banjo
Gost
Banjo

Bravo majstore!

Morpheus
Gost
Morpheus

Pljuju jer je go shund tv a urednica se probila na sraman nacin a ne kvalitetom. Nejasni jos nesto?

Sofro
Gost
Sofro

Kad maksim prenosi, utakmica je jedno 80% u startu dosadnija, i drugo kad bi ga coek samo slusa bez slike, ne bi mogao da zakljuci je li rukomet, fudbal ili odbojka u pitanju ?

Bazinga
Gost
Bazinga

Očekujte od saradnika svašta! Što bi rekao Rambo Amadeus: “Ni u klozet bez tumačenja jesi li za vlast ili opoziciju”.

Savest
Gost
Savest

Ajde.Zatvorite TV .Samo van he Sjebek Dalila.Slobodno utulite svijetlo.Nama CE we upaliti.

Gospodarov sin
Gost
Gospodarov sin

Sebek je crnogorka kojoj se ne prasta uspijeh od strane malih i niskih muskaraca…. cuftu zna podgorica. Ne bas cist u kefalo ali za pink je bio odlican.

Morpheus
Gost
Morpheus

Sebek je ocajan novinar koja je tu dosla na navin od kojeg bi se svaka normalna Cg familija zastidjela druze

RS3
Gost
RS3

Extra ste zasada.Pravi potez sa Živaljevićem.Informativni program je ubjedljivo najbolji.Filmski bi trebalo pojačati.

Cerović
Gost
Cerović

Zatvorite to smeće odTV

460
Gost
460

Što se mene tiče nikad više na vaš kanal.

Kiril
Gost
Kiril

Kraljica nasa Ivana Sebek! Ne moze ti niko nista duso!

SlavkoMirkov
Gost
SlavkoMirkov

Pa moga joj je Ranja shoshta!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ivana Carice…nedaj da tri zuba disu…pritisni dok i oni ne ispanu…Ivana Carice….

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Bravo….

Eksplicitno
Gost
Eksplicitno

A Cule mi je najsmjesniji tu. Ni kriv ni duzan 🙂
A dje on da kokentarise, njemu svaka cast sto se trudi ali jednostavno nije za velike prenose.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Litvsnija Crna Gora veliki prenis ?

pacijente
Gost
pacijente

Sa ponosom I rukom na srcu.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ovo mora da je ona bjelopoljska čobanica pisala.

marius
Gost
marius

E sad se sva koplja slomise na Culafica , a ko je kriv za onu blamazu od prenosa kad su igrale reprezentacije Crne Gore i Srbije . Je li i za to kriv Igor Culafic ?

zuki
Gost
zuki

tako je

Kiki
Gost
Kiki

Kad vidimo ko vam je direktorica, jasno nam je kakva ste televizija. Nista, stavicemo sifru na kanal da se djeca ne prevare da obrnu. Podrska za Culafica. Takav mobing nije vidjen na ovim prostorima.

Dule
Gost
Dule

Da postujete ne bi vam Sebek tamo bila

Budimo realni
Gost
Budimo realni

све си рекао.

Serlok
Gost
Serlok

A i ti cim cirilicom pises

X osoba
Gost
X osoba

Kakve to veze ima?

Toni
Gost
Toni

Nema nikakve veze, nego je čoek budala.

Send this to a friend