Fudbal

Nova porodična drama Kasiljasa: Njegova supruga u životnoj opasnosti!

Sara Karbonero, supruga legendarnog golmana Ikera Kasiljasa, objelodanila je da joj je dijagnostikovan tumor jajnika, te da je odmah potom imala operativni zahvat.

Porodica Kasiljas po drugi put proživljava teške dane, pošto je Iker nedavno doživio srčani udar na treningu Porta, ali je srećom prošao bez težih posljedica.

“oš se nismo oporavili od straha, a život nas je iznenadio ponovo. Ovoga puta je dodirnuo mene. Prije nekoliko dana na pregledu doktor mi je ustanovio maligni tumor jajnika. Već sam imala i operaciju i sve je prošlo kako treba. Na sreću uhvatili smo ga u ranoj fazi, ali imam još nekoliko mjeseci terapije. Smirena sam i samouvjerena da će sve ispasti dobro. Znam da će put biti težak, ali sa srećnim krajem. Imam podršku porodice i prijatelja i sjajan medicinski tim”, napisala je Sara Karbonero.

Sara Karbonero i Iker Kasiljas su jedan od najpopularnijih parova u Španiji, a njihov poljubac nakon osvajanja titule prvaka svijeta 2010. godine bio je najemotivniji trenutak Mundijala u Južnoj Africi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Timotijev brat
Gost
Timotijev brat

Greota da se ovako muce. Dajte broj sms za pomoc.

Hdz Kamenari
Gost
Hdz Kamenari

Koje budslaštine

Dejan familija
Gost
Dejan familija

Svaku sreću vam želim dobri ljudi.

Ena
Gost
Ena

Svu srecu svijeta vam zelim od srca
😗😗😗😗😗😗😗😐😐

Send this to a friend