Fudbal Veselin Mijač pod Goricom

Budući predsjednik plavih gledao derbi

Veselin Mijač je u društvu gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića, izvršnog direktora FK Budućnost Nemanje Ivanovića i predsjednika FSCG Dejana Savićevića gledao derbi Budućnost – Sutjeska iz lože stadiona pod Goricom.

Crnogorac koji decenijama živi u Švedskoj će uskoro biti promovisan u predsjednika “plavih”, koji nemaju upravu od 1. avgusta, kada se Žarko Burić povukao.

Mijač je u završnim pregovorima sa čelnim ljudima glavnog grada, koji je vlasnik kluba, a u biznisu je veoma uspješan.

I ne samo to, nikada nije zaboravio korijene, a to je potvrdio tako što je nedavno donirao 180.000 eura za obnovu OŠ “Milorad Musa Burzan”, čiji je bio đak.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Andjela
Gost
Andjela

Para nema ni za skolu ni za skolstvo. Uciteljica drugog razreda u osnovnoj skoli Stjepan Mitrov Ljubisa je dobila budget od 5 € , naslijedila tri krede od prosle godine… kisa je danas 26 ucenika kisobrane nemaju dje da odloze za higijenu u ucionicu ima lavabo roditelji ce donirati tecni sapun i udruzenje. Ovog nema ba kugli zemaljskoj!

Goran
Gost
Goran

Dejan Cukić

Prč
Gost
Prč

Situacija u sportu je takva da drzava pomaze klubove.a ovdje se u drzavni klub traze pare od privatnika.definivija za apsurd.

Hm, hm...
Gost
Hm, hm...

Ima je što viđet! A tek kad zaviri u finansije…

marius
Gost
marius

Najvise me nervira kad procitam da je neko donira pare za renoviranje neke skole, kad procitam da je uz velike pompe otvorena nedje narodna kuhinja. Para nema za ulaganja u obrazovanje, narod gladuje, a milioni idu za izbore, milionska sredstva se odvajaju za politicke partije. Umjesto da budemo sve bogatiji, i idemo naprijed, mi takoreci propadamo. Nesto nije kako treba… Više »

Send this to a friend