Fudbal

Novinar ponizio Zvezdu: 34 utakmice bez poraza, s kim su, dođavola, igrali?

foto: psg.fr

Fudbaleri Crvene zvezde doživjeli su debakl na “Parku prinčeva”, ali nije bilo ni realno da prođu mnogo bolje protiv moćnog Pari Sen Žermena. Parižani su u drugom kolu grupe C u Ligi šampiona slavili rezultatom 6:1.

<<<Razlika u klasi, Zvezda primila šest golova u Parizu<<<

Zvezda nije pružila igru koju umije, doživjela je prvi poraz poslije 34 utakmice, ali je jedan poznati francuski novinar ponizio srpski klub uvrjedljivom izjavom.

https://twitter.com/mattspiro/status/1047541512005963777

U pitanju je Mat Spiro koji radi za zvanični kanal francuske Lige 1, kao i za tamošnji “Bein sports”.

“Crvena zvezda nije poražena 34 utakmice prije večerašnjeg meča? S kim su, dođavola, igrali???”, napisao je Spiro na “Tviteru”.

U narednom kolu “crveno-beli” gostuju Liverpulu 24. oktobra.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kontraš
Gost
Kontraš

Ko će kao goveda francuzi? Pa zar taj isti PSG, koji vriedi, figurativno, koliko pola Crne Gore, nije primio 6 komada prošle godine od Barse? Pa veća je njihova sramota nego Zvezdina. Đe bio PSG kada je Zvezda protiv Olimpika iz Marseja osvojila Evropsku krunu, a nedugo zatim i interkontinentalni kup u Tokiju? Nije bio niđe, kao što ni sada… Više »

William
Gost
William

Pa dobro je reko…sta je pogrijesio kad ih neko ovako nadigra…trenirajte malo a ne trazite krivca u novinaru…sjetite se generacije iz 1990

Nikola
Gost
Nikola

Kakv su nam lige takvi i rezultati

hrvoje
Gost
hrvoje

zvijezda je velikosrpski klub koji je bio privilegiran od vlasti i sudaca, mišljenja sam da ga teba izbaciti iz svih Euro natjecanja nek ide u Aziju,tamo i pripada

ad
Gost
ad

Nije ponizio Zvijezdu, no ove sto su protiv njih igrali

black22
Gost
black22

Najbolji je komentar navijača Barcelone koji kaže : Zvezda je izgubila 6:1 , taj rezultat je dobro PSG-u poznat. “

Trn
Gost
Trn

Covjek je rekao istinu. Zvijezda 91 je bila Klub velike Jugoslavije. Da je lesinari nijesu razbili prva Liga Jugoslavije I danas bi mogla imati nekoliko timova Koji bi se mogli takmiciti u Evropi. Ovako seoske lige imaju isti kvalitet kao I prve lige

Rale
Gost
Rale

Kad si za 10 klasa bolji,cuti makar i uzivaj,ne unizavaj fudbalsku sirotinju.Nejmar vam kosta 3 puta vise od cijelog tima.

Rale
Gost
Rale

Sijala ja ta zvijezda nekad kad je PSG bio palanka od kluba…

Gale
Gost
Gale

Eh kakvo je Pariz bio selo u odnosu na Beograd…

Cikotići
Gost
Cikotići

Gale
Zato je PG selo …bilo i ostalo ko i ljudi u njemu seljačine…nije to Tito džabe rekao

Anonimni777
Gost
Anonimni777

3.puta?Kosta vise nego stadion Zvijezde i sve oko njega.

Rale
Gost
Rale

Ljudi, bole me ovi komentari u kojima se dijelite na srbe i crnogorce, bole me jer vidim da se za 30 godina nista promijeniti nece, isti stepen razvoja ostaje. Licno sam Crnogorac koji voli svoju zemlju. Ne stidim se da kazem da smo srpskog porijekla. Milija mi je Podgorica i ono selo moje u Kuče ,nego deset Beograda , i… Više »

Stari
Gost
Stari

Bila jednom jedna drzava na Balkanu zvala se Jugoslavija u svemu bila napredna i cijenjena ali kao takva svome narodu nije valjala.Svi je zdusno rasturise i sad uzivaju u svoim drzavicama u svakom pogledu.Srecno…

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Istina !!! Skim su igrali ?? Takve su nam lige naše los kvalitet stadiona i klubova malo para , siromašno tacnije rečeno !

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Napoli ?

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

2017 PSG – Bajern 3:0 -PSG – Barselona 4:0 _ CZV dala gol. 🙂 Dobra stvar sto su svi grobari gledali CZV + vjerovali svi da mogu prosuo PSG sve velikane a kad je dobila CZV to je debakl haahahhah neko igra sa Iskrom i Surdulicom a neko sa PSG Liverpulom.

delija
Gost
delija

Tako je brate,ali ovi dusmani odmah se slade,jedna je Zvezda,a za 5e mogu da kupe kartu za Zvezdin muzej da se slikaju pored trofeja koji PSG SAMO MOZE DA SANJAAAA

psg
Gost
psg

Zvijezda je sprdnja kao i čitava Srbija.

Posrbica
Gost
Posrbica

Eee, moj novinaru, a jesi li čuo za Ćićevac, Donji Bareč, Bečej, Žarkovo, Srbobran, Sinđelić, Podunavac, Gruža, Pusta reka, Bela Crkva, Miletić, Veliki Šiljegovac…

zagor
Gost
zagor

zato je cuo za jedinstvo, grbalj, bokelj, mornar, sutjesku, zetu i planetarno poznatu buducnost. ne sprdajte se, eno je plzen iz ceske lige direktno usao u LS pa ga je preksinoc roma nakantala 5:0. to je realnost. to je kvalitet ovih liga. sto vrijedi ide za parama kojih ovdje nema. ovo je u danasnjem vremenu velika stvar. dobra finansijska inekcija.… Više »

Mugabe
Gost
Mugabe

Buducnost, Zetu, Sutjesku, Mogren ahahahaha

Pinturicchio
Gost
Pinturicchio

Cerga je dobra samo u terzinu kokez ligu . Pa rasarafio ih je nikad gori Partizan . Opet su pomjerali linije , ovog puta gol liniju . Prosle godine ista ta Uefa koji prozivaju , castila ih prolaz . I tu se pomjerala linija , nakon sramno nepriznatog gola za Ruse . Ima jos 100 primjera, ali resetovace ih u… Više »

Stara skola
Gost
Stara skola

Bice prije da je pokusao poniziti, al ajde….
Siguran sam da je ovaj novinar imao mnogo vise uspjeha u karijeri od Zvijezde😂

Pjer
Gost
Pjer

Covjek nije cuo vjerovatno za Cukaricki,Srem,Macvu i druge fudbalske velikane

Pjer
Gost
Pjer

Nije on nikoga ponizio

faust
Gost
faust

Surova realnost dragi moji

faust
Gost
faust

Polako, vratiće se zvijzda u drugi set

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Ne razumijem zasto “ponizio” i zasto “uvrjedljivo”? Covjek se normalno zapitao isto kao sto se i ja pitam sa kim su to stvarno igrali. Ruzno je u statistici navesti da si neporazen u 34 utakmice kad znas kakva ti je liga i protivnici.

REALNO
Gost
REALNO

Čekace oni 34 godine da uzmu trofej u LŠ, klub bez tradicije jedino sto su uzeli uzeli su Kup Kupova, a uložili su milijarde sram vas bilo jadovi jadni.

Mama
Gost
Mama

REALNO odrasti. Prestani da places. Kupice ti mama lolipop.

one gorke suze
Gost
one gorke suze

Neka si im ti rekao, REALNO …
Tvoja izjava ce promijeniti tok istorije.

Pariz se vec trese … 🙂

Nemam rijeci
Gost
Nemam rijeci

Kakav retardirani naslov, od isto takvih novinara… prije svega uopšte nije ponizio Crvenu Zvijezdu tom izjavom, a drugo ako je uopšte nekog ponizio onda je ponizio protivnike Zvijezde u tih 34 meča.

marius
Gost
marius

Mislim da je najvise ponizio sam sebe i struku kojom se bavi. Nije lijepo slabijeg ponizivat ni u kojoj zivotnoj sferi pa makar to bio i fudbal .

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Nemam rijeci tacno si reko da nije CZ ponizio već protivnike koji su igrali protiv CZ !.

Avro
Gost
Avro

Pa zar PSŽ nije prošle godine pobijedio Barsu 4:0? Zvezda se ne može na strani nositi sa najjačim timovima svijeta. Ostvarila je već ogromni uspjeh.

delija
Gost
delija

Klub koji duguje 40miliona je dosao do lige Sampiona,a da vidim psg u toj situaciji,vama je arap donio milijardu pa se sepurite.dodji u muzej zvezde da vidis ono sto nikad osvojit necete,ulaz je 5e

faust
Gost
faust

Moš mislit kad se i takvi posprdaše sa zvijezdom, što bi im učinjeli da što valjaju

Pol
Gost
Pol

Hahaha..kakav kralj!

zvizdan
Gost
zvizdan

timovi sa balkana su dobri samo za popravljanje gol razlike,jednostavno je sve propalo na balkanu pa i sport

Send this to a friend