Fudbal Najava premijera Borisa Džonsona

Ohrabrujuće vijesti sa Ostrva: Publika na stadionima od jeseni

Foto: Twitter

Premijer liga nastavljena je sredinom juna pred praznim tribinama, a danas je premijer Boris Džonson najavio povratak navijača na stadione tokom jeseni.

Prvi čovjek britanske Vlade nada se da bi publika u utakmicama najjačeg takmičenja na Ostrvu mogla da uživa u oktobru.

“Isprobaćemo okupljanja na stadionima kako bismo na jesen dozvolili dolazak gledalaca. Od oktobra namjeravamo da pustimo ljude na stadione. Ovo mora da se uradi na siguran način. To je jedini način da stvari držimo pod kontrolom jer je bezbjednost ljudi na prvom mjestu”, rekao je Džonson.

Trenutno se na stadionima umjesto publike nalaze likovi navijača u kartonskoj formi ili se njihova lica prikazuju putem Zum aplikacije.

Na tribinama se nalaze rezervni, suspendovani i povrijeđeni fudbaleri, a između njih postoji razmak, kako bi se poštovala pravila socijalne distance.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jmbg
Gost
Jmbg

Ohrabrujuce?

Mili
Gost
Mili

Ima mu Srbi da im pokvarimo plan vec posle prve utakmice

Thor
Gost
Thor

Premijer V. Britanije je juce ujutro izjavio kako je kriza izazvana COVID 19 u potpunosti iskontrolisana, a da se publika na stadione pusta zbog cinjenice da su naucnici sa Oxford University pronasli vakcinu, koja po svemu sudeci ulazi u masovnu proizvodnju za mjesec i po dana. Ovo su jako ohrabrujuce vijesti.

Cheese
Gost
Cheese

Jasno je da je kriza pred krajem s obzirom da se odluka donosi samo dan posle objave da Britanija ima vakcinu koja ulazi u masovnu proizvodnju krajem Avgusta i pocetkom Septembra mjeseca.

Prč
Gost
Prč

Bojim se da ne znaju cemu se raduju

Nevjerovatno
Gost
Nevjerovatno

Šta je to tačno ohrabrujuće? Da će se virus ponovo raspomamiti na jesen? Takve lijepe vijesti dolazile su prije mjesec i po i iz Srbije..

Cheese
Gost
Cheese

Ohrabrujuce vijesti a nije ni cudo s obzirom da je vakcina sa Oksforda spremna za masovnu proizvodnju.

Send this to a friend