Fudbal

Opstanak jedini cilj

Na snijegom pokrivenom terenu Mladosti u Lješkopolju Iskra je počela pripreme za drugi dio sezone. Za danilovgradski tim tokom proljeća neće igrati Igor Burzanović, Filip Vorotović, Dejan Račić i Danilo Marković, dok su novi u klubu Milan Đurišić i Balša Boričić.

Trener Aleksandar Nedović je naveo da interesovanje drugih timova postoji za Stefana Miloševića i Miloša Drinčića, ali ukoliko bi najbolji strijelac i kapiten napustili Danilovgrad, Iskra bi dovela adekvatne zamjene.

“Iskra će biti sigurno jača”, poručio je Nedović, čija je ekipa tokom jeseni osvojila 22 boda i na proljeće je čeka borba za opstanak.

“Želimo da što prije uđemo u mirnu luku i počnemo proces koji imamo sa razvijanjem mlađih igrača kako bi ih digli na još viši nivo”, dodao je trener Iskre.

Danilovgrađani će trenirati u Lješkopolju do 26. januara, nakon čega će pripreme nastaviti u Baru, dok ih finalni dio čeka takođe na DG areni.

Iskra je dogovorila pet prijateljskih utakmica, a protivnici su Adrija (18. januar), Mladost iz Lješkopolja (22. januar), Lovćen (2. februar), Petrovac (6. februar) i Kom (12. februar).

Tagovi

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend