Fudbal

Oštećeni smo za čist gol i to se ne dešava prvi put

Reprezentativac Crne Gore Vladimir Jovović rekao je da je naš tim oštećen za gol u meču sa Srbijom i da se to ne dešava prvi put “sokolovima”.

Nakon 15 minuta u nastavku Stefan Mugoša zatresao je mrežu Rajkovića, ali je pomoćni arbitar pogrešno procijenio situaciju i podigao zastavicu.

“Oštećeni smo. Gol koji nije priznat Mugoši bio je regularan. To se ne dešava nama prvi put”, rekao je Jovović poslije meča na “Marakani”.

Fudbaler Jabloneca istakao je da su naš tim skupo koštale greške iz finiša prvog dijela utakmice.

“Ušli smo solidno u meč, imali dvije šanse, a onda smo primili dva laka i brza gola, koji su sve promijenili. I protivnik se, naravno, pita, a Srbija je veoma jak rival. Dogovorili smo se na poluvremenu da izađemo agresivnije, da pokažemo šta znamo. To smo i uradili. Mogli smo i do 2:2, imali smo šanse, vjerovali smo do kraja”, zaključio je Jovović.

Crna Gora poslije ovog poraza ima sedam bodova i, ukoliko Litvanija ne napravi večeras veliko iznenađenje u Rumuniji, moraće da savlada Rumune u utorak u Podgorici, ako želi da sačuva drugo mjesto u grupi Lige nacija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
asnusmne
Gost
asnusmne

ko gubi ima pravo da se ljuti on je najbolji na recima

NATO
Gost
NATO

tako je i sa kosovom i vojvodinom

Bez pritiska
Gost
Bez pritiska

Jovovicu, samo daj loptu. Trcis i boris se, SVAKA CAST, ali ka’ BOGA te MOLIM, oslobadjaj se brze te lopte i vidjeces koliko cemo opasniji biti!

Marko
Gost
Marko

Hahahaha sljedeći ciklus igrate sa Lihtenštajnom , bice paklena atmosfera pod Goricom sigurno hahahha

SASA
Gost
SASA

mali srbijanac srbijancic

Čapur
Gost
Čapur

Ne zna se ko je gore igrao, to je cinjenica. Penal na 2 0 u onom stanju, da je cakni bio sudija ne bi pogrijesio a on je dosudio penal, đe je Matić sam sebe sapleo… Gol, linija, čist. E sad vidim Tumba nije mnogo uzmemiren, nista od ovoga nije pomenuo, dok Krstajic kaze, trebali smo da ih zgazimo bez… Više »

Tijana
Gost
Tijana

Vodi Krstajića kući xD Da on nije trener, utakmica bi bila rešena u prvom poluvremenu. Čovek veze sa poslom koji obavlja nema što se videlo kroz sve utakmice koje je vodio od priprema za SP, a najbolje na Sp i sve do sada. Suđenje jeste generalno jako loše, napisala sam već… da se ne ponavljam. Tumbakovića ne volim i neću… Više »

razocarani
Gost
razocarani

Mugosa nije bio u ofsajdu,ali je drugi igrac,pored njega bio u ofsajdu jer je uticao na igru.
Ispravna odluka Sudije.

Levert
Gost
Levert

Haha. A maxe

rubikon
Gost
rubikon

istina

Send this to a friend