Fudbal

Pali se FAP Mašina: Ne dajmo da srce čelično prestane da kuca

Finansijska situacija u nikšićkom Fudbalskom klubu Čelik je vrlo teška, pa su njegove najvatrenije pristalice navijači FAP mašine riješili da stvari uzmu u svoje ruke.

Tako je za sjutra i u subotu planirana akcija prikupljanja novca kod muzeja u gradu pod Trebjesom od 19.30 do 21.30 sati.

Najveći problem ovog kluba koji se vuče godinama jesu finansije, a sredstva koja su potrebna Čeliku na mjesečnom nivou iznose oko 3.500 eura.

Jedini izvor novca je iz Opštine, koja mjesečno Čelik daje 1.000 eura, što FAP-ovci smatraju mizernim za klub koji u svim kategorijama ima preko 100 registrovanih igrača.

Akcija koju organizuju ovih dana potekla je nakon sastanka predstavnika navijača, predsjednika kluba Veselina Bojića i trenera mlađih kategorija Miloša Jovanovića.

Za sada je glavni cilj da Čelik uspije da “izgura” ovu sezonu, a da ne dođe do gašenja kluba.

“Pozivamo sve privatnike u Nikšiću da nas novčano pomognu, kako bi najmlađi tim u Drugoj crnogorskoj ligi mogao da se takmiči do kraja”, apeluju FAP-ovci.

Čelikovci su pozvali i bivše igrače nekadašnjeg osvajača Kupa Crne Gore i prvoligaša da im pomognu.

Najodanije pristalice pozivaju i sve sugrađane da u nedjelju od 16.30 sati dođu na stadion Željezare, kada će Ćelik u utakmici 28. kola Druge lige dočekati tim Ibra.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

I tih 1000 eura im je mnogo,s obzirom na to što su radili i na koji način su brukali državu i sport.

Nk88
Gost
Nk88

Oce Grbovic da ugasi Celik

SavoPG
Gost
SavoPG

Kakve su im ovo crveno plave zastave i trobojke? Država je ugrožena!!!

free samples
Gost
free samples

hahah e taman tako od svakud vrebaju bradonje i trilkolori nemoze to tako ….crveno i samo crveno a sa bilborda samo gospodar da nas nadzire

Send this to a friend