Fudbal

Pamić na klupi OFK Titograda

Titograd je ponižen u duelu sa ekipom B36 sa Farskih ostrva, propuštena je ogromna prilika da se romantičari suoče sa turskim velikanom Bešiktašem i naravno, što je najbitnije za klub, zarade lijepu svotu novca – ceh za debakl u Evropi platio je Aleksandar Miljenović, a kako saznaju Dnevne novine, čelnici kluba već su spremili novo rješenje za užarenu klupu.

Novi trener Titograda u naredna dva dana trebalo bi da postane Igor Pamić.

“Da, istina je, pregovori su već u poodmakloj fazi i ako Bog da eto me brzo u Crnu Goru. Ne želim, međutim, da prejudiciram dok sve ne bude gotovo, ali neću ni da vas zavlačim i kažem da kontakt ne postoji, jer jednostavno nisam takav čovjek. Ne krijem, želim da dođem u Podgoricu, to bi bio izazov za mene”, rekao nam je juče popodne četrdesetosmogodišnji hrvatski stručnjak, koji zna šta ga u slučaju da nešto ne krene naopako čeka na Starom aerodromu.

“Čvrsto vjerujem da je fudbal u Crnoj Gori, pa i u svim zemljama bivše Jugoslavije dobar i da je ispadanje Titograda od Farana bio samo loš dan, ali i potvrda one činjenice da danas svi danas igraju fudbal”.

Popularni Paminjo, kako su ga krstili hrvatski mediji, je rodom iz mjesta po imenu Žminj (Istarska županija), a tokom karijere kao napadač nosio je dresove Istre, Pazinke, Dinama, Osijeka, Sošoa, Hanze i Graca, te reprezentativac Hrvatske.

U trenerskoj karijeri predvodio je svoj Žminj i Istru u dva navrata, Karlovac, Koper i Hrvatski Dragovoljac, gdje je proveo posljednju sezonu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

OFK Titograd igra vrhunski nogomet(SRAMOTA.)..

Nikola
Gost
Nikola

E moj brate dje ti dolazis svjestan nisi sa kakvim banditima i neljudima ces da saradjujes, tako da je to osudjeno na propast pa cak da dodje i Murinjo za trenera!

skejsis
Gost
skejsis

Izdajem lux jednosoban stan ali najduze na 3 mjeseca, taman za Pamica.Neka me Vujovic kontaktira, cijena povoljna

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Ada ne moze bit gori od prethodnika!

Xaha
Gost
Xaha

Moze, i gori je

Xaha
Gost
Xaha

Ee kuku, ispanuce iz lige…

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

ovo je najveca sprdnja cu b36 a veca je i od one mogrenove kad ga je kopenhagen natamburao!!

Skaljari
Gost
Skaljari

Ofk Titograd da promijeni ime u B36. Najveca sramota ikad za Crnogorski fudbal.

Vukasin K.
Gost
Vukasin K.

Da promijeni rukovodstvo.

kakoe
Gost
kakoe

kad cujem izjave, danas svi igraju fudbal, lopta je okrugla, los dan, falilo je srece, dosao sam u veliki klub, jasno mi je o kakvim strucnjacima se radi

joko
Gost
joko

Paminjo,Muginjo,Silinjo Vujinjo i Ćurkinjo UDARNA VEZNA LINIJA FK,,TITOGRAD,, Sve vezaš do vezaša…što se fudbala tiče A ZA OSTALO MESI IM NIJE RAVAN!

Send this to a friend