Fudbal

Pamić: Nepoštovanje trenerskih zakona, poklon golovi

Trener OFK Titograda Igor Pamić je poslije poraza u gradskom derbiju bio nezadovoljan reakcijom ekipe nakon vodećeg gola Vaska Kalezića.

Prema njegovim riječima, “romantičari” su se nepotrebno povukli i pravili loše odluke, zbog čega je stigao poraz rezultatom 2:1.

“Budućnost je zaslužila pobjedu, to je neosporno. Nikako ne smijem biti zadovoljan nakon poraza. Imali smo vođstvo i naša ekipa je morala bolje reagovati. Skroz smo se vratili nazad i niko više nije htio da igra. Ne znam zašto moji igrači nijesu htjeli da igraju, među njima je bilo previše neraspoloženih, pogotovo u pasu”, rekao je Pamić i nastavio:

“Žao mi je kada ovako izgubimo. Primimo gol iz prekida zbog nepoštovanja trenerskih zakona. Ja stavljam jednog igrača, a golman mi traži drugog. Dešava se to da fudbaler Budućnosti ostane sam i postigne gol sa dvadesetak metara. Nakon toga, kao da sam urekao, Miličković ispadne kod drugog gola, a Perišić ,,fula“ čistu loptu. Poklonili smo gol, ovo što smo pokazali je premalo za derbi. Čestitke rivalu koji je bio bolji”.

OFK Titograd je sada drugoplasirani na tabeli 1.CFL, sa dva boda zaostatka za liderom, ekipom Budućnosti.

Send this to a friend