Fudbal

Pamić otpisao Kalezića: Ne može igrač da vodi klupsku politiku

foto: FSCG

Ljetos je došao kao veliko pojačanje, ali sve su prilike da je završio misiju u dresu “romantičara”, makar dok je trener harizmatični Igor Pamić…

Dvadesetčetvorogodišnji ofanzivac Vasko Kalezić se naljutio nakon što ga je Paminjo zamijenio u porazu (1:0) Titograda od Zete u 13. kolu Telekom 1. CFL, od ponedjeljka nije dolazio na treninge, pa zato neće biti u sastavu za današnji okršaj sa Grbljem, na Starom aerodromu.

“Kalezić nije ušao sa nama u autobus poslije Zete. To je za mene automatski bilo gotovo. Predsjedniku sam javio da na njega ne mogu više da računam. Može trenirati, ali ne sa prvim timom”, rekao je za Vikend novine 48-godišnji hrvatski stručnjak.

Međutim, nekadašnji igrač Honefosa, Dačije, Zete i Vojvodine se nije pojavljivao na treninzima…

“Vjerovatno je sam odustao. Ne znam pravo stanje stvari”, rekao nam je Pamić, koji je jasno stavio do znanja da je Kalezić za njega precrtan dok je trener Titograda.

Često dođe do teških riječi nakon poraza ili serije neuspjeha, ali…

“Shvatam igrača da se ljuti, ali ne može da vodi politiku kluba. Nama nije na šteti. Meni je savjest čista. Borio sam se za njega, igrao je svaku utakmicu”, poručio je Pamić.

Send this to a friend