Fudbal Kvalifikacije za Ligu Evrope

Partizan preživio Malatiju, častan oproštaj Zrinjskog i Sarajeva

Fudbaleri Partizana plasirali su se u plej-of rundu kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope.

“Crno-bijeli” su na gostovanju turskoj Malatiji izgubili 1:0, ali su prošli dalje zahvaljujući trijumfu u prvoj utakmici u Beogradu (3:1).

Gol za pirovu pobjedu Malatije dao je Jahović nakon loše procjene golmana Stojkovića.

Posljednja prepreka Partizanu za ulazak u Ligu Evrope biće bolji iz dvomeča Aris – Molde. Norvežani su prvi duel dobili sa 3:0.

Za Zrinjski je došao kraj uzbudljive avanture na međunarodnoj sceni. Tim našeg potencijalnog reprezentativca Staniše Mandića pobijedio je Malme 1:0, ali je švedski predstavnik izborio plej-of zbog ubjedljivog trijumfa pred svojim navijačima.

Ispala je i ekipa Sarajeva, koja je večeras remizirala na terenu BATE Borisova (0:0).

Zarja je eliminisala CSKA Sofiju, a plej-of rundu, između ostalih, osigurali su Fejnord, Spartak Moskva, Torino, Steaua…

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Ovo je na nivou Juzne Regije
Pojma niko nema

Sterling
Gost
Sterling

A na kojem si ti nivou,jado jadni. Da nema tvoja Budućnost neki nivo,što je ispala u 2 rundi

BGD
Gost
BGD

Au koji smo krs od utakmice odigrali.Sva sreca pa ni ovi nisu nesto,pa smo prosli nekako.Ja se nadam da Sadik i Tosic vise nece igrati jer ljudi ne znaju ama bas nista.

Rade007
Gost
Rade007

Druže,zamisli kad ke Sadiq igrao za Romu? Pa zamisli.koliko.je to tek mrtav klub,kad je taj igrao,do duše za B tim,pa.onda malo i za A tim. A opet,ova utakmica je djelovala kao namještaljka,nekako mrtvo sve do nadoknade i onda naprosno po 17 šansi na obije strane

BGD
Gost
BGD

U pravu si apsolutno.Jos meni drugar koji je veliki navijac Rome kad sam ga pitao kakav je Sadik kad smo ga dovodili,kaze da je za nase uslove Drogba.I sad me ubedjuje da mu treba jos malo vremena.Realno bolje da smo iz IMT-a nekog doveli nego njega.

biba struja
Gost
biba struja

opa đurđo, igrale se delije nasred anadolije, dvije ekipe u evropi, a naše, malo li je, još da portugalce nasafunamo na marakani, može se ima se čime, biće vruć septembar, košarkaši, odbojkaši, nole, fuzbaleri…..ko će to ispratiti odjedared, a jaki smo samo tako a vi…………………………

Preko Morace
Gost
Preko Morace

A cudo ce svi napravit, lise djokovica..😂😂😂

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Za ovako sramnu igru je kriv trener,isto kao i Brnovic kad je uoci utakmice protiv Zarje izjavio da ce prvih 20 minuta u Podgorici “ispitivati” koncepciju igre protivnika…a onda prvih 20 minuta 0:2 sve ostalo je samo posledica…pa fudbal se igra za golove,kad ces ih napanut ako ne na svom terenu…isto ka Partizan,bolji je za tri klase od ovog tima… Više »

Samo pitam...
Gost
Samo pitam...

Zna li ko jako je Miha?

Sterling
Gost
Sterling

Miha je sve bolje i bolje. Tako i treba da bude,hvala Bogu.

prešo
Gost
prešo

Mandi je samo jednu životnu grešku napravio i još se nije povratio i pitanje oče li ikad.

koca
Gost
koca

Trebali ste napisati ocajni partizan,koliko god da je igrao odlicno u onoj prvoj utakmici,u drugoj je ocajno odigrao.Mada i ova malatija je kanta od ekipe.

Crnogor
Gost
Crnogor

Bravo Crno Beli! Nakon Zvezde, prosao i Partizan. Zvezda osigurala grupu, nadamo se da ce i Partizan. Bravo!

Send this to a friend