Fudbal

Pavićević očekuje dobar u fudbal u derbiju Podgorice

Mini “raspust” za prvoligaše polako se završava.

Centralni događaj u subotu biće gradski derbi, ali i derbi 12. kola Budućnost i OFK Titograd.

“Očekuje nas težak meč, ali spremni smo za novi izazov i želimo da dokažemo da ćemo svakome biti tvrd orah”, kazao je napadač OFK Titograd Marko Pavićević.

Duel lidera šampionata i ekipe koja je uoči početka sezone promovisana kao prvi favorit za osvajanje titule predstavlja ujedno i megdan dva tima koja su do sada pokazali najviše. Istina, OFK Titograd je u posljednje dvije utakmice upisao poraz i remi, dok je Budućnost imala bolji učinak dvije pobjede.

“Kao u svaki meč, tako i u ovaj ulazimo krajnje skocentrisani, motivisani i spremni da damo sto odsto svojih mogućnosti, da pokušamo da ostvarimo povoljan rezultat. Sastaju se dvije odlične ekipe, pa očekujem lijep ambijent i kvalitetnu utakmicu i nadam se da ćemo mi imati više razloga za slavlje”, kazao je Pavićević.

Pauza u šampionatu dobro je došla “romantičarima da koliko-toliko saniraju određene povrede, ali i da Igor Pamić prodrma ekipu nakon poraza u Pljevljima od Rudara, te remija sa Iskrom na Starom aerodromu.

“Pauza uvijek dobro dođe da se ekipa odmori, ali i spremi za naredni ciklus utakmica gdje nas očekuje težak raspored. Spremni smo da damo maksimum i da učinimo sve da ostanemo na prvom mjestu i pokažemo da nećemo biti lak zalogaj ni za jednu ekipu u ligi”, zaključio je Pavićević.

Send this to a friend